“Урадили смо много и нисмо постигли ништа”: Грета Тунберг на климатској конференцији у Мадриду признала да је незадовољна

Поделите:

Шведска тинејџерка Грета Тунберг, која је стекла светску популарност борбом за заштиту животне средине, позвала је са друге политичаре да слушају гласове младих.

Шведска активисткиња говорила је у петак на климатској конференцији у Мадриду, док су се у центру града окупиле хиљаде омладинских активиста како би изразиле бес због тренутног стања животне средине.

Само неколико километара даље, у загушљивом окружењу највећег мадридског конференцијског центра, појавила се девојка која је била спремна да отворено говори о томе да је незадовољна чак и својим радом.

“Једино што желимо да видимо је стварно деловање, конкретне акције”, рекла је Грета, а пренос Индипендент. “Дакле, урадили смо много, али ако посматрате то са одређене тачке гледишта, нисмо постигли ништа.”

За Грету Тунберг је и Хилари Kлинтон рекла да представља истинску потврду женске снаге.

“Kолико је она моћна, када је се, иако има само 16 година, плаше и велики светски лидери, мушкарци”, рекла је Хилари Kлинтон.

Поред тога, Грета је покренула нови талас младих бораца за заштиту животне средине и сви су они у Мадриду послали исту поруку – потребне су нам конкретне акције.

Nedeljnik

Поделите:

1 коментар

  1. Морате да знате да је она јеврејка. Оно швеђанка је за слуђивање гоја. А ако дубље истражујемо онда сазнајемо да је праунука из Клана Роршилда (прадед активистки Иоахим Тунберг был сыном Лайонела Ротшильда).
    Пањатно?!
    Значи, у питању је план додатног поробљивања гоја путем “бриге о климату” где ће гоји да плаћају додатне порезе, децу има свакако одузимати, а затим депопулација. Ово није хејт спич, то је записано у обилном документу Агенда 21. Хуцпа!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here