Ускоро измене на Твитеру: Више простора за Светско првенство, земљотресе, изборе…

June 29, 2017 - Bydgoszcz, Poland - The Twitter timeline of US president Donald Trump is seen on 29 June, 2017, in Bydgoszcz,Poland after he insulted TV show host Mika Brzezinski on the platform claiming he was bullied by Mrs. Brzezinski and her co-hosts on their show Morning Joe on MSNBC., Image: 339655005, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Поделите:

Kомпанија “Твитер” саопштила је данас да мења свој сервис како би дала више простора значајним догађајима као што су Светско првенство, земљотреси, краљевска венчања и избори – у покушају да корисницима истоимене друштвене мреже олакша проналажење интересантних твитова.

Kомпанија са седиштем у Сан Франциску најављује да ће почети да обавештава кориснике апликације о догађајима који би могли да их интересују и да ће такве догађаје промовисати у посебном делу странице за претраживање на мрежи, преноси Ројтерс.

Таква обавештења ће се појавити у врху објава, а корисници ће прво њих видети када отворе апликацију на свом “паметном” телефону, рекла је потпредседница “Твитера” за производњу Kејт Kолман.

“Желимо да Твитер буде птичица на вашем рамену која вам говори оно што треба да знате када треба да то знате”, истакла је Kолман на брифингу за новинаре.

Kада “кликну” на такво обавештење, корисницима ће бити понуђени твитови, фотографије и видео-снимци на ту тему, објашњава британска агенција.

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here