Uskoro izmene na Tviteru: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore…

June 29, 2017 - Bydgoszcz, Poland - The Twitter timeline of US president Donald Trump is seen on 29 June, 2017, in Bydgoszcz,Poland after he insulted TV show host Mika Brzezinski on the platform claiming he was bullied by Mrs. Brzezinski and her co-hosts on their show Morning Joe on MSNBC., Image: 339655005, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Podelite:

Kompanija “Tviter” saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori – u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova.

Kompanija sa sedištem u San Francisku najavljuje da će početi da obaveštava korisnike aplikacije o događajima koji bi mogli da ih interesuju i da će takve događaje promovisati u posebnom delu stranice za pretraživanje na mreži, prenosi Rojters.

Takva obaveštenja će se pojaviti u vrhu objava, a korisnici će prvo njih videti kada otvore aplikaciju na svom “pametnom” telefonu, rekla je potpredsednica “Tvitera” za proizvodnju Kejt Kolman.

“Želimo da Tviter bude ptičica na vašem ramenu koja vam govori ono što treba da znate kada treba da to znate”, istakla je Kolman na brifingu za novinare.

Kada “kliknu” na takvo obaveštenje, korisnicima će biti ponuđeni tvitovi, fotografije i video-snimci na tu temu, objašnjava britanska agencija.

Tanjug

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here