USTAŠE MODRIĆU POBILE POLA FAMILIJE U JASENOVCU! Luka je po majci Srbin, ali je zaboravio zločin nad rođacima!

Podelite:

Zvanično najbolji fudbaler nedavno završenog Svetskog prvenstva u Rusiji, reprezentativac Hrvatske Luka Modrić, ima srpsko poreklo, a ustaše su mu za vreme Drugog svetskog rata u Jasenovcu pobile mnogo članova familije sa majčine strane.

 

 

Kapiten reprezentacije Hrvatske je mnoge razočarao kada je na svečanom dočeku fudbalske reprezentacije na Trgu bana Jelačića naručivao pesme od proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Modrić je slavio i pevao sa čovekom koji je osvedočeni srbomrzac. Fudbaler je očito zaboravio svoje poreklo.

Modrić je potpuno srpskog porekla sa majčine strane. Majka Radojka je iz porodice Dopuđ iz Krajine (selo Kruševo kod Obrovca).

Na spisku žrtava logora u Jasenovcu, nalaze se imena najmanje tri člana njene porodice: Anica, Simica i Božo Dopuđ.

Na društvenim mrežama se pojavio jedan “tvit” o Modriću, koji je podigao dosta bure.

“Modrićeva majka je Radojka Dopuđ iz Obrovca. Oni su jedina srpska porodica u tom kraju. Tokom Drugog svetskog rata su teško stradali. Nekoliko njih je ubijeno u logorima. Ovde u Hrvatskoj se o tome ne govori. To je zabranjena tema. Svi pričaju o tome kako su mu Srbi ubili dedu i spalili očevu kuću. To je istina. Ali isto tako je istina da su mu hrvatski manijaci tokom “Oluje” 1995. spalili majčinu kuću”, piše na društvenim mrežama.

kurir

Podelite:

3 Komentari

  1. Morate da imate nivo, sramota je da potpišete petparački Kurir kada su to ukrali od drugih kao što kradu sve vesti. Kakvi ste vi novinari kada niste uočili da su lopovi u petparačkom dnu dna Kuriru počeli od pre 3 meseca da sve vesti potpisuju kao da su njihove a eventualno dodaju Tanjug ili hrvatske sajtove. Sve ostalo kradu.

  2. bla bla Bla “svi bili srbi ” “svi nastali od srba “i da je to istina,danas to nikoga ne zanima idioti zatucani,jer je srbin kaka biti.

    • Zato nas toliko svi mrzite, jer ste svi najvećim delom ovde n Balkanu poreklom Srbi i da bi dokazali da niste Srbi, vi, kao poturice” morate da mrzite svoje poreklo da biste dokazali da niste Srbi koje su belosvetski ološi propagandno morali da učine “lošima” da bi nas posvađali pa ovde i nama i vama svim koji ste od nas mrzeli.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here