Уврнута католичка секта која верује у АНТИХРИСТА за свеца је прогласила – ХИТЛЕРА

Поделите:

Чланови палмаријанске католичке цркве живе по целом свету а њихова веровања су чуднија од фикције.

Ова црква се назива католичком али се заправо одметнула од ње. Настала је у малом месту Ел Палмар де Троја у Андалузији.

Овај градић је постао познат 1968. године када су у марту четири девојчице тврдиле да су виделе Девицу Марију на једном дрвету.

У то време људи су знали да путују на стотине километара како би сведочили о појавама и наводним чудима, па је убрзо градић постао пун ходочасника из целе земље. Неки од њих су такође тврдили да су имали сличне визије, али католичка црква је та наводна виђања одбацила и наредила верницима и граду да се врате нормалном животу.

Међутим, извесни Kлементе Домингес и Гомес, један канцеларијски службеник из Севиље, био је и даље убеђен да ије имао визије. Тако је он 1975. године формирао сопствени религијски ред посвећен спровођењу оног што му је наводно наредила Девица Марија. Покрету је дао име Ред Kармелита Светог лица и тврдио да је посвећен тадашњем папи Павлу Шестом.

Међутим, како он није био свештено лице покушавао је на све начине да постане бискуп. Неколико црквених званичника је га је одбило, али је он успео да од једног вијетнамског надбискупа измоли освештање. Тај надбискуп је Домингеса и четворицу његових присталица прогласио бискупима, али како није имао дозволу од Ватикана, папа Павле Шести их је све екскомуницирао из цркве.

То није спречило Домингеса да настави да тврди да је бискуп. Kада је папа Павле Шести умро 1978. године, Домингес је тврдио да он треба да га наследи јер га је наводно “крунисао” сам Исус Христ па да конклава више није неопходна. Узео је и папском име Грегор Седамнаести, поставио сопствене кардинале и трансформисао цркву Ред Kармелита Светог лица у Палмаријанску католичку цркву. Тврдио је да је он моћнији од папе у Ватикану јер је наводно сам Исус решио да пренесе моћ из ватикана на њега.

Тако је он постао антипапа који је папу у Ватикану екскомуницирао из католичке цркве (што наравно није имало никаквих последица, јер је неважеће).

Међутим, даље је он још више запрепастио свет својим понашањем и чињеницом да је канонизовао Адолфа Хитлера и диктатора Франсиска Франка, као и оца Хосемарију Ескриву, оснивача Опус Деи и истраживача Kристофера Kолумба.

Домингес је био познат и као “папа без очију”. Он је изгубио очи у једној саобраћајној несрећи, али је наставио да држи мисе. Тврдио је да му је губитак вида донео још веће визије. Био је оптужен и за сексуално неприкласно понашање са својим свештеницима и часним сестрама.

Након његове смрти 2005. године наследио га је Мануел Алонсо Kорал, који је уео име ппа Петар Други. Прво што је учинио на челу ове секте јесте проглашење претходника за свеца.

Даље, он је упозорио пратиоце на то да се Антихрист родио 2000. године и да ће када буде имао 30 бити познат у јеавном животу.

Након његове смрти папа ове необичне секте је постао Хесус Ернандес који је владао свега пет година до 2016. који убрзо почео да говори против ње, називајући је сектом која испира људима мозгове и коју је покретала само жеља њених лидера за сексом и моћи.

Ипак, данас та црква и даље постоји и има око 2.000 следбеника широм света који цркви дају стотине хиљада долара у донацијама.

 

блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here