Вацић нападнут јер је Легији честитао рођендан!

Поделите:

После низа срамотних потеза Мише Вацића, вође “Српске деснице”, уследио је још један, можда и најгори до сада – Вацић је на свој Твитер налогу честитао рођендан Милораду Улемеку, осуђеном за убиство премијера Зорана Ђинђића.

“Срећан рођендан, Ел команданте, жели ти твој чопор” – гласи Вацићев твит, на који су му корисници одмах одговорили: “Човек који учествује у убиству првог човека сопствене државе је издајник а не командант.”

Ово ни изблиза није први скандал човека који је једно време чак примао плату из републичког буџета као запослени у Kанцеларији за Kосово и Метохију.

Недавно је на Твитеру кориснику запретио да ће “лично мобилисати његову децу ако дође до нереда на Kосову и Метохији”.

Угостио је прошле године и Џима Досона, познатог британског ултрадесничара који је био гост, ни мање ни више него у Влади Србије, у поменутој Kанцеларији за KиМ.

Јавност је знао и да насмеје, као својим веома невештим наступом на Н1, када је на незгодна питања новинарке одговарао молбама да добије чашу воде. Међутим, овим и многим другим срамотним потезима доказао је да када је Миша Вацић у питању, ништа не би требало да нам буде смешно.

 

 

Блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here