Вацић поводом хапшења на ГЕЈ ПАРАДИ: Стефановићу пусти децу и сети се како је завршио жути режим због сличних ствари!

Поделите:

Председник Српске Деснице Миша Вацић, који се упркос забрани уласка од стране шиптарских терориста, данас налази на Косову и Метохији, на свадби председника ОО СД у Лепосавићу Бошка Радичевића и његове изабранице Дајане, огласио у вези актуелног догађаја у Београду поводом одржавања ткз. „Параде поноса“.

„Српска Десница залаже се за традиционалне и породичне вредности, истичући да брак као заједница може бити склопљен само и искључиво између супротних полова, како и стоји у Уставу Србије да је брак заједница мушкарца и жене.“, рекао је Вацић.

„Иако се налазим на српском Косову и Метохији, све време пратим дешавања у Београду, те сам информисан да су данас ухапшена невина српска деца, која су желела потпуно легитимно да изразе свој протест против овог срамног догађаја који је актуелан на престоничким улицама.“

„Захтевам од министра полиције Небојше Стефановића, да се моментално пусте сви ухапшени. Подсећам господина министра да ова власт никада није хапсила свој народ, за разлику од режима Бориса Тадића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића. Сви добро знамо како је жути режим завршио због репресије према свом народу.“, нагласио је председник Српске Деснице, апелујући на власт да се не окреће против свог народа и да пусти децу.

Националист

Поделите:

1 коментар

  1. Пројектована десница, продају маглу о патриотизму, светосављу и породичним вредностима, а нема их нигде у оваквим ситуацијама (педерски караван у Ваљеву нпр.). Такође не треба рачунати на свештенство и владике СПЦ, прстом неће мрднути против ове власти, ма шта ова власт радила Србима и Србији. Сутра ће организовати литије и причати о светитељима и славној прошлости, а кад шака мужеложника дође да скрнави оно што су светитељи и славни преци направили, ни њих нема нигде.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here