Vacić povodom hapšenja na GEJ PARADI: Stefanoviću pusti decu i seti se kako je završio žuti režim zbog sličnih stvari!

Podelite:

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, koji se uprkos zabrani ulaska od strane šiptarskih terorista, danas nalazi na Kosovu i Metohiji, na svadbi predsednika OO SD u Leposaviću Boška Radičevića i njegove izabranice Dajane, oglasio u vezi aktuelnog događaja u Beogradu povodom održavanja tkz. „Parade ponosa“.

„Srpska Desnica zalaže se za tradicionalne i porodične vrednosti, ističući da brak kao zajednica može biti sklopljen samo i isključivo između suprotnih polova, kako i stoji u Ustavu Srbije da je brak zajednica muškarca i žene.“, rekao je Vacić.

„Iako se nalazim na srpskom Kosovu i Metohiji, sve vreme pratim dešavanja u Beogradu, te sam informisan da su danas uhapšena nevina srpska deca, koja su želela potpuno legitimno da izraze svoj protest protiv ovog sramnog događaja koji je aktuelan na prestoničkim ulicama.“

„Zahtevam od ministra policije Nebojše Stefanovića, da se momentalno puste svi uhapšeni. Podsećam gospodina ministra da ova vlast nikada nije hapsila svoj narod, za razliku od režima Borisa Tadića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića. Svi dobro znamo kako je žuti režim završio zbog represije prema svom narodu.“, naglasio je predsednik Srpske Desnice, apelujući na vlast da se ne okreće protiv svog naroda i da pusti decu.

Nacionalist

Podelite:

1 komentar

  1. Projektovana desnica, prodaju maglu o patriotizmu, svetosavlju i porodičnim vrednostima, a nema ih nigde u ovakvim situacijama (pederski karavan u Valjevu npr.). Takođe ne treba računati na sveštenstvo i vladike SPC, prstom neće mrdnuti protiv ove vlasti, ma šta ova vlast radila Srbima i Srbiji. Sutra će organizovati litije i pričati o svetiteljima i slavnoj prošlosti, a kad šaka muželožnika dođe da skrnavi ono što su svetitelji i slavni preci napravili, ni njih nema nigde.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here