Вацић заратио са “Марсовцем” из 1од5милиона: Ви сте кукавице а ми смо патриоте!

Поделите:

Лепо је то што сте се најзад сетили да сте патриоте али сте мало закаснили. Сви политичари који су говорили на вашим протестима сем љотићевца Обрадовића су листом за признање независног Косова. Почињали сте протесте најавом говора Мирјане Карановић, НАТО лобисткиње, која криви Србе у Босни и Херцеговини за све ратне страхоте. Оптужује наш народ да је геноцидан. Оправдава бомбардовање Србије. Да ли је то ваш патриотизам?
Србијанка Турајлић, Маринка Чобану, Јелена Анасоновић, Зое Гудовић,…
Организујете шетњу због убиства Оливера Ивановића који је у моменту убиства био у пријатељским односима са српском влашћу, што је његова удовица и данас. Сат времена након убиства Оливера Ивановића координисано по диктату оних који не желе добро Србији сви утицајнији твитераши који су и вама давали подршку за бесмислене протесте су оптужили Београд и Србију за то убиство. Дириговано из западних центара, баш попут вашег покрета који шурује са Бриселском бирократијом.
Ви који наводно протестујете против насиља, током свих ваших протеста сте починили више насиља него криминалци са београдског асфалта за протеклих 10 година. Упадате са моторним тестерама у РТС, уништавате државну имовину Србије, уцењујете ректорат и изнуђујете изјаве ректорке. Постоји још једна организација која исто тврди да ненасилним методама руши режиме широм света, зове се КАНВАС, а данас цео свет зна и ко су им газде, па би било поштено да и ви кажете за кога радите.
Ако сте заиста патриоте реците јавно на својим бесмисленим протестима да је Косово Србија. Реците да се у Крајини и данас шиканирају Срби, да је Олуја злочин, да је бомбардовање 1999-е злочиначка агресија. Реците да се у Црној Гори отимају светиње Српске цркве и да се врши идентитетски геноцид. Ако сте заиста патриоте, идите на Косово и Метохију, однесите српској деци макар по један пакетић, мада су празници већ прошли а ви се тога нисте сетили. Ако сте заиста патриоте онда сигурно знате да Србија није једино Београд и да у целом региону(за вас, за мене у Српским земљама) живе Срби којима су угрожена људска права. Огласите се поводом тих угрожених права. Ваш патриотизам, сведен само на круг двојке нико у Србији не види као патриотизам, већ као себичност уфураних београдских џибера, што ви у суштини и јесте.
Прави гангстери нису у неспособној власти, већ у окружењу вашег шефа Драгана Ђиласа који вас финансира да правите глупе протесте да би скренуо пажњу међународне јавности како би се без избора, на којима не би ни цензус прошао, дочепао власти.
Какав је то студент Срђан Марковић звани Марсовац? Студент са 31 годину? Човек који се добровољно јавио да насели Марс??! Какав фрик мора бити човек који сматра да ће амерички пројекат космичког прања новца организовати насељавање ненасељивог Марса и баш њега лично позвати у ту мисију?
Ваш из покрета 1од5 милиона патриотизам је патриотизам холивудских филмова, без реалне основе. Покажите прво патриотизам према својој држави и свом народу па онда можемо да говоримо ко јесте а ко није патриота. Док ви направите прве патриотске кораке, ако их уопште икада направите, до тада Српска Десница сваког дана чини патриотска дела. Српска десница коју чине српски родољуби широм Србије па и региона(Српских земаља), у свом чланству има доказане патриоте, који су се борили у ратовима за опстанак српског народа. Где је ваш патриотизам да помогнете ратним ветеранима, борцима одбрамбених ратова, да се сетите заточених Срба у Хагу.
Не, за вас су и једни и други ратни злочинци.
Ми свој патриотизам никоме не морамо доказивати. Као ми ви вашу издају! А ваш патриотизам, вас из покрета 1од5 милиона би се показао првом приликом када би избио рат. Закрчили бисте аеродром Никола Тесла у паничном страху бежећи из Србије управо онако како су то чинили ваши идеолошки узори ’90. година. Не дао Бог да дође до рата, ваш кукавичлук би био очигледан целој Србији, али и данас без рата је јасно колике сте кукавице. Ослањате се на запад да би урушили своју државу, то је ваш ,,патриотизам“. Зато и само зато су ваши протести пропали јер вас нико не види као патриоте!

Миша Вацић
Председник Српске Деснице

Поделите:

4 Коментари

 1. Миша Вацић да некога брани ,то дебело вугно ,Вучићев потрчко,шта та гњида зна о Љотићу,једва да се види из Вучкове гузице.

  • Nije se branila Srbija 1999. već SR Yugoslavija..
   Vaši NATO-vci su rasturali Yugu, zar ste zaboravili gde ste živeli?????
   Krljevu Yugoslaviju su pocepali Hitlerovci 1941.
   Titovu Yugoslaviju sami Yugosloveni u građanskom ratu 1991. a
   Slobinu Yugoslaviju su razbucali vaši NATO-vski pacovi kao švajcarski sir 1999.??????
   Do duše trajala je posle toga još koju godinu dok nije nestala u pljačkaškim privatizacijama i tranziciji morala u nemoral.

 2. O herojstvu u slucaju rata prica neko ko je produkt Aleksandra Vucica koji je dok se Srbija grcevito branila 1999. godine useljava u stan od par ari i Aleksandra Vulina koji ae te iste godine prvo navodno prijavio kao dobrovoljc,pa onda kao nije bilo potrebe za njegovim Ves-om pa na kraju se ispostavi da i nije sluzio vojsku zbog slabovidosti (koja mu je gle cuda izlecena 2019.)…Boze svasta…
  P.S. A sve to jos kaze neko koji je osudjen zbog navodnog krsenja pederskih prava,a posle toga dobio namestenje u Vladi Srbije kojoj je gle cuda na celu hrvatska lezbaca…kakva moralna gromada covek mora da bude pa da potpise ovakav tekst…

 3. Pa nije on nekakva gromada već krmenada to ste u pravu ali da se Srbija grčevito borila 1999. tu se varate.
  Borila se Ćosićeva i Slobina Yuga.
  Srbi su tad ako ih je bilo blejali u nebo i molili se svetom Pantelejmonu za rodnu godinu i uspešnu tranziciju u liberal kapitalizam.
  Zar ste zaboravili veselo i razdragano paljenje skupštine,šerpolom i bageriste?????

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here