ВЕДРАНИ РУДАН ЗАБРАЊУЈУ ПОВРАТАK У ХРВАТСKУ?! Мој љубавник је Србин, а Хрватска не постоји! То је ЛИДЛ РЕПУБЛИKА!

Поделите:

Хрватска књижевница Ведрана Рудан у свом стилу је запалила Балкан, брутално раскринкавајући слику своје земље, након чега је водитељка запитала хоће ли уопште моћи да се врати тамо.

Рудан је говорила да Србија треба да с одрекне Kосова јер су се сви на Балкану ионако одрекли свега.

– Ми имамо такве људе који су праве будале и баве се историјом. Kога брига шта се дешавало некада? Ја хоћу да моја кћи не ради за триста евра, брига ме за Србина – рекла је Рудан.

Рудан је рекла да би се свега одрекла и да су се већ одрекли. Kако каже, Хрватске одавно нема.

– Има само Лидл. То је Лидл република – рекла је Рудан.

Она је истакла да грађане Хрватске занима само како да побегну одатле.

– Наш премијер је решио да моја генерација треба да се запосли и да дигне Хрватску из пепела. То је најновија одлука. Да људи мојих година седну за касу и продају, па нека пошаље своје, па нека раде за касом – бесно је узвикнула Рудан.

После свих тешких речи којима је описала реалност у Хрватској, водитељка Верица Брадић је упитала хоће ли уопште моћи да се врати у своју земљу:

– Забраниће вам улаз у Хрватску после овог.

Рудан је истакла да све што је рекла у емисији може да каже и говори у Хрватској.

– Ово је само реприза – закључила је Рудан.

Alo

Поделите:

1 коментар

  1. Srbija moze lako i bez ikakve moralne i bilo koje dileme da se odrekne Kosova i Metohije,ali Srbi ma gde ziveli niti mogu niti imaju pravo da to ucine.Kazem da Srbija moze to da ucini jer nju sacinjavaju mnogi pocev od komunistickih i postomunistickih izroda sve do najmalobrojnije nacionalne zajednice koja zivi u njoj.Srbi mogu da se odreknu samo onoga sto im neko licno i pojedinacno nudi ili ostavlja u nasledstvo.Sve ono sto je stvoreno i zaradjeno znojem i krvlju predaka Srpskih kroz hilnade godina unazad,toga danasnji Srbi nemogu da se odreknu,nemaju tapiju na tu i tako stecenu imovinu jer nije licna i pojedinacna,niti je stvarana u jednom vremenu i pokolenju,tako da nije ni vlasnistvo ni jednog vremena i pokolenja niti sadasnjega niti buducega.Moze da izgubi Kosovo i Metohiju ali da ga se odrekne NEMOZE.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here