VEDRANI RUDAN ZABRANJUJU POVRATAK U HRVATSKU?! Moj ljubavnik je Srbin, a Hrvatska ne postoji! To je LIDL REPUBLIKA!

Podelite:

Hrvatska književnica Vedrana Rudan u svom stilu je zapalila Balkan, brutalno raskrinkavajući sliku svoje zemlje, nakon čega je voditeljka zapitala hoće li uopšte moći da se vrati tamo.

Rudan je govorila da Srbija treba da s odrekne Kosova jer su se svi na Balkanu ionako odrekli svega.

– Mi imamo takve ljude koji su prave budale i bave se istorijom. Koga briga šta se dešavalo nekada? Ja hoću da moja kći ne radi za trista evra, briga me za Srbina – rekla je Rudan.

Rudan je rekla da bi se svega odrekla i da su se već odrekli. Kako kaže, Hrvatske odavno nema.

– Ima samo Lidl. To je Lidl republika – rekla je Rudan.

Ona je istakla da građane Hrvatske zanima samo kako da pobegnu odatle.

– Naš premijer je rešio da moja generacija treba da se zaposli i da digne Hrvatsku iz pepela. To je najnovija odluka. Da ljudi mojih godina sednu za kasu i prodaju, pa neka pošalje svoje, pa neka rade za kasom – besno je uzviknula Rudan.

Posle svih teških reči kojima je opisala realnost u Hrvatskoj, voditeljka Verica Bradić je upitala hoće li uopšte moći da se vrati u svoju zemlju:

– Zabraniće vam ulaz u Hrvatsku posle ovog.

Rudan je istakla da sve što je rekla u emisiji može da kaže i govori u Hrvatskoj.

– Ovo je samo repriza – zaključila je Rudan.

Alo

Podelite:

1 komentar

  1. Srbija moze lako i bez ikakve moralne i bilo koje dileme da se odrekne Kosova i Metohije,ali Srbi ma gde ziveli niti mogu niti imaju pravo da to ucine.Kazem da Srbija moze to da ucini jer nju sacinjavaju mnogi pocev od komunistickih i postomunistickih izroda sve do najmalobrojnije nacionalne zajednice koja zivi u njoj.Srbi mogu da se odreknu samo onoga sto im neko licno i pojedinacno nudi ili ostavlja u nasledstvo.Sve ono sto je stvoreno i zaradjeno znojem i krvlju predaka Srpskih kroz hilnade godina unazad,toga danasnji Srbi nemogu da se odreknu,nemaju tapiju na tu i tako stecenu imovinu jer nije licna i pojedinacna,niti je stvarana u jednom vremenu i pokolenju,tako da nije ni vlasnistvo ni jednog vremena i pokolenja niti sadasnjega niti buducega.Moze da izgubi Kosovo i Metohiju ali da ga se odrekne NEMOZE.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here