Вехабија из Србије на челу Исламске државе!

Поделите:
Исламска држава данима уназад отворено прети целом Балкану да ће га разорити, а најгласнији у тим претњама је наше горе лист Тефик Мујовић из Тутина који носи муџахединско име Ебу Талха Јеменац

Овај држављанин Србије, наиме, толико се добро показао у суманутом ратовању на страни ИД која сеје страх по целом свету да је постао заменик новог лидера ИСИС-а Ајмана Ал-Завахиријуа, вођи Ал Каиде и изабраном наследнику Осаме бин Ладена.

Аларамнтно је притом што су у магазину за Балкан Исламске државе “Румијах” у последњем броју послате директне претње Србима и Хрватима где се каже “Ми ћемо се вратити”.

Терористи Исламске држава преко “Румијаха” поручили су да нису заборавили Балкан, и да се враћају, али и да су били “преокупирани” на неким другим подручјима (у Сирији и Ираку).

У “Румијаху” се подсећа на терористичке нападе широм света, и наглашава да би то требало да буде опомена.

– Веома је занимљиво да је откривено од руске безбедносне службе ФСБ да свакодневну комуникацију са Тефиком Мујовићем из Тутина заправо води Изетбеговићев сарадник директор Обавештајно-безбедносне агенције, на чијем је челу исламиста Осман Мехмедагић. Важно је напоменути и то да Тефик, иако је тренутно у затвору и то нашем, без проблема успева да координише свим акцијама и ту управо преко Изетбеговићевог човека. Он је изабран као наследник ИСИС-а па ће како ИСИС наводи доћи да га ослободе ускоро – открива наш извор.

Политички аналитичар Саша Боројевић нимало није изенађен што се управо овај Тутинац нашао на челу најозлоглашеније организације и што сада прети и својој земљи.

– Тефик Мујовић из Тутина односно Исламско име Ебу Талха Јеменац је био ангажован на ширењу радикалног ислама. По доласку у Сирију организовао је прихват регрута и контакте са терористима. На свом Фејсбук профилу јавно је пропагирао тероризам и позивао на самоубилачке акције у Рашкој области, Београду и Риму. Упозоравам грађане да би ове претње требало схватити озбиљно јер само на Косову има 270 радикалних исламиста, у БиХ на стотине, а у Србији већ око 500 – коментарише Боројевић.

 

Ало

Поделите:

2 Коментари

  1. Prosto neverovatno tako nešto, „naše gore list“, Srbin (što bi se reklo) „ista krv“, isti jezik, samo vera druga (jebo veru) pa tako da zastrani! Eto i taj srbski (navodno) „Patrijarh“ Irinej Gavrilović, (ko zna čiji je i za koga radi, i kao svaki lopov, prvo za sebe pa onda za- ko bolje plati) poziva se na Sv. Savu, a Sv. Sava (Rastko Nemanjić) je bio princ, video da ni u svojoj (plemićkoj kraljevskoj kući) nema pravde niti ljudske plemenitosti, i zato je pobegao iz te kuće, ne da traži pravdu nego koliko toliko da je deli, ali ne kao sudija nego kao učitelj, ali za to je morao prvo da uči, ne na svom dvoru od svojih roditelja, (jer tamo su „drugačije škole“ (uči se mačevanje i ubijanje, klanje i otimanje, a pravda se uzima i deli mačem) Sv. Sava je delio pravdu plemenitošću svojom i svojom učenošću (koju je on nazivao milošču Božijom) Taj Irinej Gavrilović („Patrijarh“ srbski) nije naučio te škole (Savine) nego lopovske škole a poziva se na Sv. Savu, to je tek posebna njegova lopovska „škola“, posebna vrsta lopovluka! Tako i taj „naše gore list“, odmetnik od naroda svoga, da se (nada se) vrati i ubija i kolje i otima u ime njegove (imaginarne) pravde koju mu je njegova vera (turska) usadila peko njegovih predaka koji su iz ko zna kojih razloga u jednom trenutku odlučili da „prevere“ a SPC (neki „Irinej“ pre ovog „Irineja“) ih odmah i otpisao da nisu Srbi nego da su Turci!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here