ВЕЛИKА АФЕРА У АМЕРИЦИ: Сенатор који се залагао за вакцинацију умро након примања вакцине против грипа

Поделите:

Хосе Перлата је промовисао локалну клинику која вакцинише против грипа на Твитеру неколико минута пре него што је изненада преминуо.
Њујоршки сенатор Хосе Перлата преминуо је у среду увече, услед последица болести, након примања годишње вакцине протв грипа. Четрдесетседмогодишњи сенатор који се залагао за вакцинацију је био здрав пре примања вакцине, тврде доктори.

Залагао се за вакцинацију и промовисао је локалну клинику која вакцинише против група, неколико минута пре него што је изненада преминуо.

Хосе је примљен у болницу у Kвинсу, Њујорк, након што је био дезоријентисан услед двонедељне болести, која је, како је рекао, почела након добијања вакцине.

Њујорк Тајмс извештава: Господин Перлата, демократа, изгубио је трку за реизборе у септембру, након што је осам година служио у државном Сенату. Члан демократске групе који је био у коалицији с републиканцима, господина Перлату победила је Џесика Рамос.

До краја децембра, требало је да напусти канцеларије. Господин Перлата је прво изабран као државни сенатор 2010. године на посебним изборима, када је победио Хирама Монсерата, који је избачен из Сената, након што је осуђен да је вређао свог сарадника.

Иако је био болестан у протекле две недеље, одбијао је да иде код лекара. Након наговарања, коначно је обавио преглед а на контролу је требао да иде у децембру.

“Рекао је да има те симптоме због вакцинације.” Господин Перлата је био код куће с породицом у среду увече када је постао дезоријентисан. Одведен је у болницу где је преминуо у 21:23.

Иронија судбине је да је човек који је промовисао вакцинацију и много учинио на приморавању људи да вакцинишу своју децу и себе подлегао болести изазваној вакцинацијом.

Webtribune.rs

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here