Вељко Лалић: Тајна полиција не сме да буде страначка

Поделите:

Главни уредник Недељника рекао је да је доста лицемерно саопштење СНС-а у коме се каже да је Гашић на челу БИА прави човек на правом месту и додаје да Безбедносно-информативна агенција не сме да буде страначка и да по закону нико ко има везе с неком странком не сме да буде унутра

“Постоји правило ФБИ да увек питате унутра ко је најбољи и њега изаберите, не могу да замислим како се сада осећају оперативци БИА, када им на место шефа долази неко из врха страначке апаратуре”, рекао је главни уредник Недељника Вељко Лалић о избору Братислава Гашића на место првог човека БИА у емисији Нови дан на телевизији Н1.

Лалић додаје да је доста лицемерно саопштење СНС-а у коме се каже да је Гашић на челу БИА прави човек на правом месту и додаје да Безбедносно-информативна агенција не сме да буде страначка и да по закону нико ко има везе с неком странком не сме да буде унутра.

“Kажу да је био министар одбране и водио друге службе и да зато има искуства. Ви сте 2012. имали Вучича који је причао да Србија нема довољно кадрова и он је инсистирао да ће узимати кадрове с друге стране и невероватно је да је могуће да су се до сада напредњаци ишколовали и да кадрови из врха СНС морају да узимају све и то може да представља проблем. Ја ту видим логику да су добили 55 одсто гласова и да сад мисле да имају право на све и то није добро”, рекао је Лалић.

 

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here