Veljko Lalić: Tajna policija ne sme da bude stranačka

Podelite:

Glavni urednik Nedeljnika rekao je da je dosta licemerno saopštenje SNS-a u kome se kaže da je Gašić na čelu BIA pravi čovek na pravom mestu i dodaje da Bezbednosno-informativna agencija ne sme da bude stranačka i da po zakonu niko ko ima veze s nekom strankom ne sme da bude unutra

“Postoji pravilo FBI da uvek pitate unutra ko je najbolji i njega izaberite, ne mogu da zamislim kako se sada osećaju operativci BIA, kada im na mesto šefa dolazi neko iz vrha stranačke aparature”, rekao je glavni urednik Nedeljnika Veljko Lalić o izboru Bratislava Gašića na mesto prvog čoveka BIA u emisiji Novi dan na televiziji N1.

Lalić dodaje da je dosta licemerno saopštenje SNS-a u kome se kaže da je Gašić na čelu BIA pravi čovek na pravom mestu i dodaje da Bezbednosno-informativna agencija ne sme da bude stranačka i da po zakonu niko ko ima veze s nekom strankom ne sme da bude unutra.

“Kažu da je bio ministar odbrane i vodio druge službe i da zato ima iskustva. Vi ste 2012. imali Vučiča koji je pričao da Srbija nema dovoljno kadrova i on je insistirao da će uzimati kadrove s druge strane i neverovatno je da je moguće da su se do sada naprednjaci iškolovali i da kadrovi iz vrha SNS moraju da uzimaju sve i to može da predstavlja problem. Ja tu vidim logiku da su dobili 55 odsto glasova i da sad misle da imaju pravo na sve i to nije dobro”, rekao je Lalić.

 

 

Nedeljnik

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here