Венди открива све детаље о сексу са Шешељом

Поделите:

Певачица Весна Вукелић Венди решила је да открије детаље о којима је до сада ћутала о њеној вези са лидером СРС Војиславом Шешешљем.

Истиче како њену везу са првим човеком радикала памти по достојанственом држању.

“Ја сам неко ко у приватном животу не воли глупирање и озбиљан човек какав је он био са шароликим темама и пожртвованим срцем претстављао је прави благослов за клесање мог карактера”, рекла је она.

Она напомиње да је до удаљавања ње и Шешеља дошло “чињеницом да је он ипак тражио жену преко девојке”.

“Раскол који се створио после годину дана наше везе последица је истине да ја нисам тип који би везао мараму испод браде и љуљао се на љуљашци у златном кавезу користећи и мердевине за канаринце, појилицу, стајалицу, хранилицу и држач за воће”, рекла је Венди а онда открила какав је Шешељ у сексу:

“Виртоуз. Иако је и тада имао вишак килограма био је разгибанији од свих кинеских гимнастичара. Међутим најјача страна му је била предигра и њу није започињао без неке добре књиге. Јако ме је палило када спусти између нас Солжењицина и његов “Архипелаг Гулаг”, уз дискретно светло, био је то фантастичан почетак опуштања. Волела сам док једном руком држи књигу, другом да прелази преко мојих бутина. Знао је да ми орошава и тело и дух.”

На констатацију да се Шешељ угојио Венди каже:

“Прави стомакоугодник је постао тек када смо се растали. Зато што се више од тада није трошио на прави начин.”

Са ове дистанце, да ли бисте опет били у вези са њим?

“Да, па све је било у корист духа и тела.”

О појединим наводима да лидер СРС има љубавницу певачица каже да Шешељ

не важи за успаваног човека нити је дозвољавао да се песимизам и нихилизам инсталирају кроз његово биће.

“Kод Воје је сескуални вољни моменат јако важан животни покретач и ако га нема није блесав да седи кући са прекрштеним ногама.”

курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here