Весна Пешић: Имамо само Демократску странку, ако она пропадне то је крај!

Поделите:

Поделите:

7 Коментари

 1. Ова Ти сестро ваља. Оволику памет нисам очекивао у земљи Србији.
  После овакве памети треба укинути изборе.
  Види се ко ће нам бити царица.
  Само да нам те не украду. Као оног генија Лазу Камиказу.

 2. Demokratska Stranka je levo krilo UDBE. Nijedna stranka ne trazi otvaranje dosieja UDBE osim Draskoviceve. Svi se vi drzite za vratove i svi jedan drugog ucenjujete. Zato se L.ne pojavljuje na ovim sajtovima u 30 verzija, zato takve prostacke izjave stvjate i lelujate izmedju harmonikaskog nacionalizma i komunizma ali se uvek i u svakom pogledu sve svodi da je Srbija sto dalje od najjacih zemalja zapada.

 3. Зар није ДС у банкроту? Колико знам – Ђилас их је оставио дужне и ружне, свака пара коју добију оде по некој судској забрани.

 4. KUCKa udbaska, kao i “srbenda” folira se za neku demokratiju a prvi korak joj dajte strah. Otvorite dosijea da se vidi ko je svih godina radio za udbu, djubrad rusofilska

  • За овакве изјаве потребни су докази – или се прелази у идеологију, попут др Лунета… Што се мене тиче, жалим савремену Русију, али Богу хвала за Путинову “демократију”. Сви лакше дишу.

 5. se ne raspada, ona metastazira u nove stranke.Svi bivsi DS-ovci su tu Tadic,Zivkovic,Jeremic,Jovanovic, sada se povampirio Djilas.DS je pokrila skoro celu opoziciju, tu su jos i dva “makrona” ljudi iz sistema, bez stanaka Jankovic i Radulovic, viciti omiljeni opozicionar vlasti Seselj i jedina antiEU i antisistemska stranka koja je na svakim izborima sve slabija Dveri.Uskoro cemo moci da biramo samo izmedju proEU stranaka.Jednopartijski sistem se odavno vraca, ne raspadom DS-a, vec EUropejskom ideologijom.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here