(ВИДЕО) Др. Мила Алечковић – Светло поручује, долази страшни суд!

Поделите:

Дошло је до уједињења патриотских покрета из дијаспоре под називом СВЕТЛО каже Мила Алечковић.

Мила Алечковић каже да су неолиберали сужене свести којима је једино важно материјално и полиција која ће штитити то њихово материјално, такође наглашава да су нео либерали дубоко у Дарвинизму сто је погрешно и да их је баш брига за сиромашне, болесне и старе. За Србију каже да је то нео либерално додатно постало предаторско и монополско, да нема конкуренције већ групације које саучествују у отимању, попут судских извршитеља, нотара, поткупљених судија и других.

Мила Алечковић такође наглашава да ми немамо интелектуалну елиту, већ скуп људи који прогања интелектуалце методама гестапа. Јер челни људи у Србији нису интелектуално јаки да би се интелектуално супроставили и због тога користе силу над политичким и другим противницима.

У Србији постоје два главна етно психијатриска склопа, један је Динарско борилачки, а други је рајетински склоп. Динарско борилачки склоп код Срба је онај који се увек борио за слободарски живот Срба, док рајетински склоп код Срба је онај који се не буни а притом је лицемеран, лажљив, лоповски, варљив и слично. На жалост по Мили Алечковић данас у Србији је доминантан овај рајетински склоп, зато у себи треба пробудити Динарски склоп.

Мила Алечковић се такође осврће на проблем мале деце која су углавном са Косова и Метохије и каже да та деца немају избегличку документацију, што даје довољно простора разним групама да ту децу продају по иностранству.

Шта је још све рекла Др. Мила Алечковић погледајте у видеу продукције ХелмКаст

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here