(ВИДЕО)Балашевић: Певам на матерњем хрватском језику и говорим искварени хрватски језик, тзв српски

Поделите:

Поделите:

3 Коментари

  1. Шта можемо очекивати од србофобичних тзв. „српских“ комуниста интернационалиста, бечко-берлинских марксиста баљезгара.

    На овом месту цитирали бисмо једно мишљење проф. др Лазе М. Костића:

    „Чим један народ изгуби додир са прошлошћу и традицијом, престаје бити народ. То је сада једна маса, национално независна и неорјентисана, која има слободу да се опредељује тамо где нађе за сходно и пробитачно. Она личи на једно нахоче, које не зна којој породици припада и за кога се тражи богатије склониште. Место национално условљених идеала настају утилитаристичке тежње.“

  2. Немојте драги Никола да мислите, овај мајмун је Ђерђ Балаш. Но није битно што је Мађар, ја немам ништа против националних мањина, па тако ни против Мађара. Тај друг Ђеређ није велики музичар, драги Вања. Велики музичари, умјетници, на баве се политиком. Прије 3, 4 године тај несрећник је на концерту у сред Загреба дао исту изјаву, о чему сам написао и објавио текст. Каже “… говорим искварени хрватски језик, тзв. српски”. Зашто мајмуне говориш српски, ко ти брани да говориш крватски језик, можеш да говориш и магарећи, да њачеш, да блејиш као овца, да мучеш као во, У нормалној земљи, не би ти, влики Ктвату, могао одржавати концерте. Али нека господа лапрда о демократији, није демократија пљувачина по Србима. Уосталом демократија не постоји, није је било ни у давним временима у граду полису, јер је било хиљаде робов.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here