(ВИДЕО)Јеремић о томе како су му Ђилас & co спремали линч на скупштини ДС!

Поделите:

Бивши члан Демократске странке, тадашњи председник Генералне скупштине УН, Вук Јеремић, изјавио је гостујући код Оље Бећковић у „Упитнику“ да није дошао на Скупштину ДС, иако је најавио, јер је сматрао да је непристојно да долази после искључења, пошто је спречен да наступи као делегат, али и зато што му је био припремљен специјални дочек – звиждуци, вређања, добацивање и гађање.

Гостујући синоћ у „Утиску недеље” ТВ Б92, Јеремић је рекао да га је на то упозорио један високи страначки функционер.

Члан Председништва ДС Александар Шапић је у истој емисији одбацио те тврдње, рекавши да је „ДС цивилизована организација” и да „нико ником није претио”.

Јеремић је најавио да ће се Скупштини ДС обратити после оцене Уставног суда о уставности одлуке којом је ДС тражила од бивших министара да врате посланичке мандате – што је Јеремић, као и Душан Петровић, одбио, па је из странке избачен.

„Нисам желео да се појавим на приватни позив. То није приватна ствар и приватна странка (председника Драгана Ђиласа), иако његово понашање то тако не категорише. Вратићу се после одлуке Уставног суда, само што та скупштина неће бити пограмска, већ изборна и за њу ми неће бити потребан позив”, нагласио је Јеремић.

Према мишљењу Јеремића, у ДС влада „потпуни аутизам”.

„ДС се, по мом дубоком уверењу, данас налази у бунилу”, закључио је Јеремић.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here