(ВИДЕО)Комесаријат за избеглице насељава мигранте у Делиблато без сагласности мештана – народ изашао на улице!

Поделите:

Због одлуке Комесаријата за избеглице, који су без сазнања и сагласности општинске управе и без обавештавања мештана села Делиблата а и грађана општине Ковин донели одлуку о насељавању миграната са Блиског истока и Африке народ је данас изашао на протест који ће се наставити и у време полицијског часа. Мештани Делиблата и Ковина поручују да неће поштовати одлуку о полицијском сату по цену обрачуна са полицијом и војском.

 

Поделите:

15 Коментари

 1. Док се само пробудимо у туђој земљи. Више нико не преноси ситуацију из Грчке са Еврос границе, осећам да их је у Србију већ ушло 100 хиљада. Где ћемо и шта ћемо после са њима а сви су затворили границе, нека нам је Бог у помоћи.

 2. Ovo su odlično smislili, policijski čas od 17h niko ne sme da poviri nos nigde , kazne drakonske,a sve zbog brige za narod veliki AV ne spava da spasi neposlušni i neradni narod. E …zato ima migrante , da popravi demografsku sliku i natalitet….koristi vanredno stanje da ih nesmetano naseli gde je planirao.. BRUKA…

 3. To su migranti u tranzitu nisu derviši iz Travnika da seru po livadama gde vi berete lavandu va vjek vjekovi.
  Dakle čim se završi kriza sa koronom oni ima da pobegnu od vas kao mlada od blesavog devera.
  Neće ostati u toj pustari ni 5 minuta kad skapiraju kakve smrdare im prave prezent.

 4. Nego budite zadovoljni što su u zabludi da borave kod prijatelja..
  Možda im ostanete u prijatnim sećanjima pa se sete nekad vas i pošalju vam iz Londona ili Frankfurta kao znak pažnje neku knjigu da progledate tako ćoravi i obamrli mržnjom.

 5. Па сва ова трагедија се дешава по упутствима и плановима АВ јоји је скоро одликован орденом Светога Саве првог реда. Заиста се лавовски бори да уништи Србију. Сада се питам како се сада осећа Иринеј Бачки који је био главни заговорник да се том зликовцу да орден? Вероватно спокојно као и сам АВ. Страшно. Србија се уништава пред нашом очима и уз помоћ Српске војске. Сада се мученичке кости Солунаца окрећу у гробовима и у Плавој гробници. На шта спадоше њихови унуци и праунуци! Да су неким чудом живели у исто време сигурно би пуцали једни на друге. Страшно!

 6. Zasluzili ste te migrante, zato sto niste nikakvi borci vec najobicnije picke, najvaznije vam je da drzite medjusobno rastojanje da slucajno ne bi zarazili jedni druge… a migranti neka vam jebu sutra i cerke, i sestre, i zene…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here