(ВИДЕО)Кресовић: Све који желе да бране Косово проглашавају десницом – Вацић: Свуда у свету десница долази на власт

Поделите:

Миша Вацић лидер Српске деснице објаснио је на који начин је његов покрет постао власт у Врању.

Политички аналитичар Кресовић је објаснио да је Врање битно јер се ту брани Србија од великоалбанске агресије. Вацић је додао да ће Српска десница у наредном периоду формирати одбоире и у Прешеву и у Бујановцу и у Медвеђи.

Поделите:

2 Коментари

  1. То је “правилник” о понашању са неистомишљеницима са Сорошевских универзитета. Значи, неко је противник мејнстрим западне идеологије и одмах га проглашавају за популисту или десничара, а ако је ојачао и око себе свија присталице, онда га етикетирати као фашисту (разлог није битан, чак штавише). То повлачи да особа етикетирана као фашиста мора да се брани чак и пред тужиоцем. Следећа и последња фаза јесте назвати га антисемитом. И то даје резултате, и спутава неистомишљеника да даље дејствјује (повод такође није битан).

  2. Pa zar tebi ovaj Vacić ne baca malo na Benita Mussolinija??????
    Nema neke velike razlike sem u činjenici da se Duche bio ostrvio na Etiopiju kad je saznao da imaju ogromne reserve samorodnog zlata.
    Isto ti je i sa Vacićem, taj kad bi saznao da u Abisiniji ima dijamanata odmah bi poslao elitnu jedinicu Vacićevaca da to počiste u lične riznice.
    Kakva desnica to su ti sve ktitori,dobrotvori,priložnici ali kad oderu sirotinju oko sebe do gole koske u humanitarne svrhe,naravno i uz blagoslov visokočesnejšeg zaštitnika despotizma svetog Benita ćelavomudrog..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here