ВЛАСНИК ПЕКАРЕ „РОМА“ У БОРЧИ 3. маја дели бесплатно пециво суграђанима

Поделите:

Власник пекаре „Рома“ Мон Ђурај Ђура делиће у петак 3. маја бесплатно пециво за све комшије у Борчи, као и остале суграђане који дођу.

Првог радног дана након инцидента, власник пекаре спремиће Борчанцима и свим осталим суграђанима „различите специјалитете из своје пећнице“, наводи се у саопштењу једне становнице тог београдског насеља.

Ђура је навео да ће у петак заједно са својом породицом делити бесплатно пециво свим људима „добре воље“ који се одлуче да дођу да, како је рекао, „размене коју лепу реч и осмехе“.

„Позивам све да дођу, а срце ће ми бити пуно када у пекари будем видео и позната лица својих комшија који су до сада били наши стални гости. Само желим да све буде као некада, да живимо у миру и љубави“, казао је Ђура.

Током протеклих седам година, власник пекаре Мон Ђурај подржава различите хуманитарне и друштвено одговорне акције, а уз то, последње две и по године пекара свакодневно донира бесплатну ужину за једно одељење од 25 ученика који су слабијег имовинског статуса, као и за децу избеглице које похађају школу „Раде Драинац“ у Борчи, наводи се у саопштењу.

Неколико десетина десничара окупило се у суботу испред пекаре „Рома“ чији је Ђурај власник, скандирајући и позивајући пролазнике да у пекари више не купују, а испред врата и на пулт у самој пекари оставили су свињску главу.

Све то догодило се након што је на Фејсбуку објављена фотографија, стара две године, на којој је један од запослених у пекари рукама показује национални албански симбол.

beta

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here