ВЛАСТА ВЕЛИСАВЉЕВИЋ ЈЕДВА ГОВОРИО О ГЛОГОВЦУ: Звао сам га ПРИНЦ глуме,волео бих да је данас он на мом месту! (ВИДЕО)

Поделите:

Доајен српског глумишта Власта Велисављевић једва је изговарао речи док се присећао дана проведених са својим млађим колегом Небојшом Глоговцем

Доајен српског глумишта Власта Велисављевић једва је изговарао речи док се присећао дана проведених са својим млађим колегом Небојшом Глоговцем (48), који је услед опаке болести преминуо данас, 9. фебруара, у Београду.

Власта и Небојша први пут су се срели у Југословенском драмском позоришту у представи “Лажни цар Шћепан мали” Мирка Ковача, у режији Бранислава Мићуновића, а играли су заједно и у представи “Хамлет” коју је Глоговац изводио све до недавно, док га опака болест није покосила.

– Тешко је уопште и говорити о томе… Боље би било да је он на мом месту, па да он прича нешто… Не знам шта да вам кажем, неправда је то велика. Радити са Глоговцем…шта то сад значи? Ништа… – једва је говорио Власта у емисији “150 минута”, који за Глоговца има само речи хвале.

Са очима пуним суза рекао је како је Небојша волео мотористику, волео моторе, а последњи њихов сусрет био је у Ријеци, где су боравили 2-3 дана.

– Ја нисам знао да је то последњи пут. Неправда…шта да вам кажем…

А о томе да ли је остала недоречена нека порука упућена Небојши, којег је иначе звао принчем глуме, Власта каже да њима за комуникацију речи нису биле потребне.

– Не… Није била потребна прича… Играли смо заједно у “Хамлету”, ја сам, ето, неким околностима играо духа, тј. његовог оца… Памтим само да кад смо после представе, после поклона одлазили, он ме… – није могао Власта да заврши реченицу.

Новости онлине

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here