Војска Србије преко конкурса прима још 675 професионалних војника

Поделите:

КО БУДЕ ПРИМЉЕН, ДОБИЋЕ ПРВО УГОВОР НА ШЕСТ, ПА МОЖДА НА 36 МЕСЕЦИ И ТАКО – ДО 40 ГОДИНЕ ЖИВОТА

МИНИСТАРСТВО одбране и Војска Србије расписали су конкурс за пријем још 675 професионалних војника у више од 30 градова, саопштено је данас.

Како се наводи, подношење пријава, уз проверу физичке способности, биће организовано 30. јуна пре подне у касарнама чије адресе се налазе у конкурсу.

Војска тражи нове људе за рад у Бачкој Тополи, Београду, Бујановцу, Ваљеву, Врању, Горњем Милановцу, Зајечару, Зрењанину, Книћу, Књажевцу, Ковину, Крагујевцу, Краљеву, Крушевцу, Куршумлији, Лесковцу, Младеновцу, Неготину, Нишу, Новом Пазару, Новом Саду, Панчеву, Пироту, Пожаревцу, Пожеги, Прокупљу, Рашки, Смедереву, Смедеревској Паланци, Сомбору, Сремској Митровици, Старим Бановцима, Чачку и Шапцу.

Реч је о непосредном пријему војника из евиденције регионалних центара Министарства одбране, па су потенцијални кандидати сви држављани Србије који су добровољно одслужили војни рок са оружјем и млађи су од 30 година.
Са најбољим кандидатима закључиће се уговор о раду на одређено време и биће примљени у професионалну војну службу на период од шест месеци, уз могућност продужења уговора о раду на период од три године и обнављања уговора до навршених 40 година живота.
Од почетка године Војска Србије примила је 739 нових професионалних војника.

Бета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here