Vojska Srbije preko konkursa prima još 675 profesionalnih vojnika

Podelite:

KO BUDE PRIMLJEN, DOBIĆE PRVO UGOVOR NA ŠEST, PA MOŽDA NA 36 MESECI I TAKO – DO 40 GODINE ŽIVOTA

MINISTARSTVO odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika u više od 30 gradova, saopšteno je danas.

Kako se navodi, podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna pre podne u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

Vojska traži nove ljude za rad u Bačkoj Topoli, Beogradu, Bujanovcu, Valjevu, Vranju, Gornjem Milanovcu, Zaječaru, Zrenjaninu, Kniću, Knjaževcu, Kovinu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Kuršumliji, Leskovcu, Mladenovcu, Negotinu, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Pančevu, Pirotu, Požarevcu, Požegi, Prokuplju, Raški, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Starim Banovcima, Čačku i Šapcu.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, pa su potencijalni kandidati svi državljani Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.
Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.
Od početka godine Vojska Srbije primila je 739 novih profesionalnih vojnika.

Beta

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here