Возач ГСП пребио двојицу па их оптужио да су они њега напали, претходно им намерно ударио у аутомобил!

Поделите:

Две особе лакше су повређене јуче на линији 65 код Машинског факултета у тучи возача аутобуса и двојице мушкараца из аутомобила.

Из ГСП-а су незванично рекли да се ради о нападу на њиховог возача, међутим тврдње једног од сведока бацају сасвим другачије светло на цео инцидент.

А ево шта он каже:

 – Данас седим у кафеу, са пријатељем, преко пута машинског факултета. Догађа се сцена као у филму. Момак који вози Тојоту Аурис, покушава да се престроји у десну траку, због комбија који стоји у левој траци, ка Вуковом споменику. Возач аутобуса креће са станице иза и не кочећи удара у Тојоту, иако их види са 15м. Момак излази из кола у неверици, а овај бизгов отвара лептир стакло и псује му све живо и мртво, као најгора простачина примитивна. Момак вади мобилни телефон и почиње да снима. Након 2 минута псовања, Kонан варварин ГСП-а, излеће из аутобуса и насрће на младића у покушају да му отме телефон из руке. Момак при томе ништа није рекао, нити је узвратио псовку. Будући двоструко крупнији, возач дечку хвата крагну и падају на асфалт са леве стране аутобуса крај аута. Ми преко пута у неверици. Из аута излази момков отац, који до тада није реаговао и покушава да билмеза одвоји од момка, који је већ излупан и крвав. Долази полиција. Приводе момка и возача, а отац остаје да даје изјаву(привели су га касније и задржали читав дан). Полицајац из станице Палилула, ту пред нама, подучава возача како да каже да су ова двојица на силу ушла у аутобус и извукли га напоље. Kако треба да тражи да га воде у УЦ. Да каже да има болове и вртоглавицу И да су га ударали. У неверици и ми и момци из интервентне. Прилази нам унезверен отац и моли да будемо сведоци. Радо смо прихватили сви из кафића. Било је пар њих који су збрисали. После пар сати ми звони телефон. Полицајка ме пита да ли сам видео како извлаче из аутобуса и ударају и туку возача. Ја питам где су момак и отац, а она ми каже да је момак у УЦ, а отац приведен и ту у станици Бела кућа. Ја кажем истину и питам за камеру у аутобусу. Још кажем да тај карате филм нисам гледао о коме она прича, а њих двојица су толико мањи од тог вола, да не би могли да га извуку и да су хтели. Тражио сам да дам писмену изјаву, па идем у понедељак. Тако функционише правда и јавне службе ове земље. Е па неће моћи другари. Неће моћи. Вратите се у брда са којих сте сишли, па тамо будите са говедима свог ранга.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here