Вучевић: Вучић треба да остане на челу СНС!

Поделите:

Потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић треба да остане на челу СНС-а, истичући да је Вучић несумњиво најутицајнија политичка личност у Србији
Вучевић је, гостујући у емисији “Прави угао” Радио телевизије Војводина, рекао да су грађани Србије великом подршком исказаном на председничким изборима потврдили да је Вучић најутицајнија политичка личност.

Говорећи о новом премијеру који тек треба да буде изабран, Вучевић је рекао да ће нови премијер са једне стране имати лак, а са друге стране тежак задатак.

– Ко дође на место председника владе посао ће му бити знатно олакшан, јер је економска ситуација у земљи стабилна и уређена, али ће му бити тешко јер ће га сигурно упоређивати са достигнућима претходника – рекао је Вучевић.

На констатацију водитељке емисије да су поједини медији данас објавили да је сужен број кандидата за премијера и да су кандидати Ивица Дачић, Ана Брнабић и Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада је одговорио питањем – да ли је то Вучићева изјава или цитат из новина.

– Свој став о томе ко треба да буде нови премијер рећи ћу на председништву странке, а не очекујете ваљда да то пре кажем у медијима него на председништву СНС-а – рекао је он.

Вучевић је казао да он лично нема ништа против да нови премијер не буде из редова Српске напредне странке и навео да не мисли да је то “а приори” лоше.

Информер

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here