Вучић дао Григорију пола милиона евра за цркву у Мостару!

Поделите:

Поделите:

8 COMMENTS

 1. Ipak, ovaj Vladika (Grigorije) je rekao za Tomu (majmuna) Nikolića (u vremenu dok je bio predsednik Srbije) da je budala, i zaključao crkvu u Trebinju (valjda) kada je Toma majmun posetio i hteo da uđe unutra, a to je ipak – nešto, i svaka mu čas na tome!

  • I posle mu se izvinio,dosavsi u luksuznoom maseratiju Dejana Bodiroge,sa njime…
   I svi sretni,Gligorije ipak skinuo bedu sa vrata,Toma se osetio covekom a Bodiroga posredivao,kao Trebinjac,i spasao licni biznis od propasti,proizvodnja zastarelih strujomera…
   Tako se bar prica po klozetima birtija na periferiji zivota,tj,u Srbiji.
   Gligorije je inace rekao da je Toma BENA.

 2. Шта је ботине?
  Није прикладан мој коментар? Помињем преЦедника у негативном контексту? Помињем падобранце УСА које је друг Вулин дочекао у Батајници хлебом и сољу? У Батајници у којој су УСА форце убили малу Милицу Ракић? Па сам још поменуо оклен су и чији су и Алек и Вулин и бискуп Григорије?
  А усташа Миха може да сере по Србији до миле воље.
  Ето, тестирао сам вас. То сте у приватној преписци тражили од мене.

  • Pogresio si,nije to „privatna prepiska“, to je “ bezbednisna obrada“…prvo lepo,nude saradnju…pa posle zavrcu usi.
   Svakako,DA MOMENTALNO PRESTANES DA KRITIKUJES VLAST.

  • @Đorđe Ivković Idiote, ja nisam nikakav „ustaša“! Ustaše su me izterale (5 ustaških policajaca iz Zagreba do Dobove, 1992. g.) inače, nekada sam bio član komunista, video sam da su tamo isto obična govna, jedni koji neznaju ništa a oni drugi su veliki lopovi!

   • Hm,hmm…ako si Srbin iz hrvatske,ili Hrvat,kod Djordja i Petra imas isti tretman,to su manijakalni likovi,sa ugradjenom mrznjom,i traze , zrtvu za izivljavanje, To,nema veze,sa nacijom i verom.Verujem,da su se ustase i cetnici, u clnstvo SKJ,radi delovanja iznutra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here