Вучић изрибао локалне шефове СНС, а једног ОЦРНИО “KАО НИKОГА ДО САДА”

Поделите:

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић одмах по повратку са пута из САД окупио је у Београду локалне страначке функционере и оштро их искритиковао

Најгоре је, како нам је потврђено из више извора, прошао директор РТБ “Бор” Благоје Спасковски, коме је Вучић љутито рекао “да људи у Бору више воле псе луталице него њега”. Шеф напредњака се, како сазнајемо, састао са око 850 руководилаца локалних одбора и позвао их да се више позабаве странком.

– Највећи део критика односио се на рад странке на локалу. Вучић је упозорио страначке колеге да морају више да се баве народом на локалу и ослушкују његове потребе, а не да воде рачуна о свом благостању. Највише критика упутио је директору РТБ “Бор” Благоју Спасковском, оцрнио га је као никад никог до сада. Окренуо се ка њему и пред свима нама рекао да га људи у Бору уопште не воле и да ће му то ускоро и доказати. Спасковски је био свестан да је свака изговорена реч тачна и ћутао је – каже саговорник „Блица“.

Сем на Спасковског, Вучић је имао замерке и на рад још неких функционера.

– Имао је примедбе на градоначелника Београда Синишу Малог за неке потезе које је повукао. Добронамерно је указао да би у руководству престонице могли да буду мало више уштимани и да раде тимски – напомиње извор „Блица“.

Ипак, како сазнајемо, нису сви из Српске напредне странке прошли као боси по трњу.

– Похвалио је Верана Матића из Kоцељеве, који је у априлу освојио 79,38 одсто гласова на изборима. Позитивно је говорио и о Милији Милетићу из Сврљига, кога грађани памте по томе што је у Скупштину долазио у народној ношњи. За њих је рекао да зна да могу да изађу на црту на изборима, а не да се ките његовим именом и презименом. Поручио је затим већини да није добро што не успевају да се боре сами, да морају да буду довољно јаки на локалу како не би обрукали странку на изборима. Поручио им је и да пред локалне изборе неће обилазити општине по Србији како би се јасно знало ко како ради – каже наш саговорник.

Све ове речи, како додаје извор „Блица“, неће бити бачене у ветар, јер лидер СНС планира и смене појединих функционера.

– Све ће бити урађено према заслугама. Осим смена, биће и унапређења због залагања. Вучић је рекао да због председничких обавеза има доста испланираног, да не успева да се бави странком, али да ће и те како водити рачуна о томе какве резултате остварују функционери – закључује наш саговорник.

Спасковски: Шушти, ништа вас не чујем!

Вучић је, према сазнањима „Блица“, хтео да провери гласине које о појединим локалним функционерима до њега стижу, те је урадио истраживања јавног мњења. Био је задовољан резултатима, али је најлошије стајао Спасковкси. Шта о свему овоме мисли сам Спасковски нисмо успели да сазнамо. Kада смо га позвали, бранио се да нас не чује због “шума на вези”, који се поново испречио и када је успео да чује питање.

– Шушти! Опет шушти! Не вреди, ништа вас не чујем! Мораћете да ми пошаљете поруку, не можемо овако да разговарамо – правдао се Спасковски. Одговор на поруку нисмо добили.

Блиц

Поделите:

1 коментар

 1. Који фолиранти.
  Па они мисле да је просечам Србин надпросечни идиот и да му сваку медијску каку могу продати!?
  У праву су само што такви надпросечни идиоти проблеме решавају уср***м мотком.
  Другим речима спремимо се за јесење решавање проблема у Србији по методама надпросечних српских идиота.
  Мотака има а наћи ће се и адитиви зарад њихове уверљивости.
  Спремте се, спремте се Срби …
  У усра***м моткама је спас.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here