Вучић може доживети судбину Милошевића и Додика

Поделите:

ЗАПАД ПОДРЖАВА И ХВАЛИ СВЕ СРПСКЕ ПОЛИТИЧАРЕ КОЈИ РАДЕ НА ШТЕТУ СВОГ НАРОДА

   ПОКРЕТ је с радошћу чуо ријечи хвале Запада упућене предсједнику Вучићу. Исказана је и подршка његовој политици и политици Србије која води у стабилизацију и напредак читав регион Балкана. Уз осјећање радости имамо и велику опрезност због искуства српских политичара који су у почетаку били миљеници Запада, а онда постали непожеље особе.

          Милошевић је, док је испуњавао жеље и реализовао интересе Запада, називан миротворцем, а када је почео радити у интересу Србије, проглашен је балканским касапином.

          Додик, док је, у почетку сарађивао са Западом и омогућио пренос овлаштења са Републике Српске на БиХ, био је „дашак вјетра на Балкану“. Када се снажно почео одупирати том процесу и почео бранити Српску, стављен је на америчку црну листу, уз жељу Запада да му види леђа.

          Да ли ће Запад привољети Вучића да обезбиједи фактичко признање тзв. независног Косова, развлашћивање Републике Српске и да значајно смањи сарадњу са Русијом, и због тога га назвати најснажнијим човјеком на Балкану, или ће Вучић реализовати вољу и интерес српског народа по цијену да га Запад прогласи дестабилизирајућим фактором?

          Остаје да се види.

          Чињеница је да је Запад хвалио и подржавао све поступке српских политичара који су били на штету српског народа. То се најбоље може видјети из односа Србије према Хрватској, Косову и БиХ.

          Запад је хвалио и подржавао ону Србију и њене политичаре, у прошлости и у будућности, који нису заштитили Републику Српску Крајину, српску имовину и идентитет у Хрватској, која би признала тзв. независно Косово, која би јачала БиХ а слабила Српску, која би донијела устав који би Србију свео на безначајну државицу на Балкану.

          Предсједник Вучић има огромно искуство Милошевића, Ђинђића, и зна да је највећа вриједност бити уз свој народ, а још већа част и одговорност водити га.

          И на крају сваки текст завршавам: побиједимо кризу радом, радујмо се и радимо.

Пише: Дане ЧАНКОВИЋ, председник Српског народног покрета Избор је наш

Факти

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here