Вујовић – Ђиласу: „Смета ти што не можеш да живиш по тајкунским правилима“

Поделите:

Председница Општине Савски венац и један од носилаца на изборној листи „Александар Вучић – зато што волимо Београд“ Ирена Вујовић, нашла се на мети прљаве кампање коју против ње води Драган Ђилас
Након појављивања спота у којем се грађани позивају да на изборе понесу оружје, а не оловку, Драган Ђилас је, преко својих послушника, данас поново брутално напао Ирену Вујовић.

Овим поводом огласила се и председница Општине Савски венац саопштењем које преносимо у целости:

– После монструпзног спота у коме маскирани мушкарци позивају на убиство председника Вучића и мене, нису ме изненадиле нове, најприземније оптужбе писане, сада је то јасно, руком Драгана Ђиласа.

Њему, Ђиласу, очигледно није страно да грађанима предлаже да уместо оловке на изборе понесу оружје, али и да вређа успешне жене. Не смета Ђиласу Ирена Вујовић, њему смета успех који сваким даном, заједно са Београђанима, постиже ова градска власт.

Њему смета увођење реда у Београд, јер је Ђилас навикао да живи по својим тајкунским приливима, у чијем је центру само један човек, Драган Ђилас. Њему смета Александар Вучић и његова политика борбе за бољу Србију и за квалитетнији живот сваког грађанина наше земље.

Нека Ђилас настави са бесмисленим лажима, нека настави и са претњама и позивима на линч. Ми настављамо борбу за лепши Београд и за бољи живот свих грађана. Борбу за све оно што је Ђилас уништио и поново жели да руинира својом пљачкашком политиком – наводи се у саопштењу Ирене Вујовић.

 

 

Србија данас

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here