ВУК ДРАШКОВИЋ у свом стилу: Вучићу је најбоље да призна Косово!

Поделите:

Лидер Српског покрета обнове Вук Драшковић, само три дана пре Вучићевог одласка на разговоре о Kосову и Метохији у Вашингтону, поручио је председнику Србије да нипошто не одбије сусрет са председником САД Доналдом Трампом, упркос томе што би, ако би дошло до тог сусрета, Србији био постављен захтев да призна лажну државу Kосово.

Драшковић, чији је СПО и даље члан владајуће коалиције, практично је овом изјавом за једну од тајкунских телевизија у Србији забио нож у леђа Вучићу, без којег би, то је свима јасно, његова странка одавно била политички мртва.

Подсетимо, председник Вучић је јуче, гостујући на ТВ Пинк, изјавио је да уколико садржај захтева Америке према Србији по питању Kосова и Метохије у Вашингтону 4. септембра буде онакав као што он претпоставља, онда до сусрета са председником Доналдом Трампом неће доћи.

Вучић је рекао да би, уколико би прихватио сусрет са председником Трампом, био први српски председник који би могао да има не само први сусрет са Авдулахом Хотијем и Трампом, већ и билатерални сусрет са америчким председником.

– Пошто мислим да знам шта може да буде садржај тог изненађења, јер то осећам, а не зато што имам податке, пре ће бити да ћу то да одбијем и да до тог сусрета неће доћи – рекао је Вучић, одговарајући на питање да ли очекује да ће Трамп присустовати састанку.

Истакао је да ће се преговори око економије лако завршити, али га, наводи, брину теме у наставку тог састанка.

– Ми почињемо у 10 сати ујутру по источном америчком времену са преговорима и разговоирма о економији, ту се можемо договорити са Приштином за три, четири или пет сати, а онда имамо наставак, а ја чекам шта ће бити на наставку”, подвукао је Вучић.

intermagazin.rs
Поделите:

4 Коментари

  1. Тебало би да већ једном бда ућутиш. Ти заступаш став да Србија уђе у НАТО, сада се играш са Косовом, прије неки дан си изјавио да је Србија требало да буде са Њемачкуом у Другом свјтском рату. Знаш Вучино, сјећам се, давно је то било, када си у Студентском граду заводио козарачко коло и грлато пјевао: “На јастуку на јастуку гдје друг Тито сапва, процвјетала, процвјетала љубичица плава”. Затим си као Танјуговац написао погтрдан Фељтон о четницима (зна се ко ти је отац био, комуњара и шта је радио).

  2. Када си срео Дану, чији је отац био четник, напушташ партизанску идеологију и васпитање и постајеш војвода четнички. Ко те је навукао на то, хоћу рећи НАТО, је спашавање од затвора у Хагу. Када су Досманлије извршиле крваву лустрацију у војсци, један ражаловани пуковник је свако јутро на тераси, близу моје, пјевао: “Од Тополе, од Тополе па до Равне горе, све је брука све је брука манитога Вука”, брзо је умро, пресвиснуо је од туге. А тако ми Алаха, не би требало заборавити како си пријетио муслиманима да ћеш им сјећи руке. Са тобом не треба губити вријеме.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here