ВУK ЈЕРЕМИЋ У ОГРОМНОМ СТРАХУ: Ђилас ми намешта секс-аферу! Спремне фотке са “секси дипломатских” баханалија у Америци! Има ту и садо-мазо!

Поделите:

Лидер Народне странке Вук Јеремић је у страху пошто су му пријатељи из безбедносне службе једне земље у региону јавили да му се спрема велика секс-афера!

Према тој дојави, познати црногорски портал објавиће наредних дана компромитујуће фотографије Вука Јеремића снимљене на раскалашним журкама у САД док је Јеремић био министар сполиних послова. Јеремић је, да све буде горе, убеђен да иза свега стоји лидер СЗС, Драган Ђилас, који на тај начин хоће да га елиминише из политичког живота.

Обавештени извори из самог врха НС кажу да је Јеремић преплашен да ће, после транскрипта његових скандалозних телефонских разговора са Миланом Роћеном, бити објављене и фотографије на којима се налази у неприкладним позама са проституткама у САД, пише лист Информер.

– Вук је у огромном страху јер је добио информације да ће се на црногорским порталима ускоро појавити и фотографије са секс-журки у Америци на којима је био поприлично ,,слободан”. Наводно, на једној од тих слика Јеремић је чак снимљен и како учествује у перверзним садо-мазо игрицама користећи бичеве… – преноси саговорник. Према његовим речима, Јеремић је убеђен да иза ове прљаве игре стоји Драган Дилас!

– Вук чврсто верује да му све пакује Млађа Ђордевић, кум Драгана Ђиласа и човек са јаким везама у Црној Гори. Ђиласова идеја наводно је да елиминише Јеремића из српске политике и преузме потпуну контролу над опозицијом – објашњава извор.

Ни Јеремић ни његови сарадници нису дали никакав коментар, а на питање новинара није одговарао ни Ђилас. Посланик СНС Александа Марковић каже да је лидер СЗС одавно познат по томе што се немилосрдно обрачунава са сваким ко му се замери.

– Ђилас је спреман на све и то Јеремић понајбоље зна. Овде је реч о сукобу око превласти Савезу за Србију. Kако се избори буду приближавали, тако ће бити све више “прљавог веша”. Не треба бити наиван, па мислити да су чланови те коалиције у пријатељским односима. Јавна је тајна да се медусобно не подносе и да не могу очима да се виде. Уосталом, не би својевремено сви они напуштали ДС да су могли да функционишу заједно. А што се тиче Јеремића, он је познат по раскалашном И луксузном животу, па не би изненадило да постоје слике И снимци који би га додатно компромитовали – подвлачи Марковић.

Поделите:

1 коментар

  1. Uf jaka fora Jeremić jebe američke fuksare hahahahaha…..
    Pa svi četnici i patriote ima da glasaju za Jeremića kad čuju da je prcao američke drombulje haha.
    Ni jedan neće glasati Đilasa sem okoreli proletera a takvih je vrlo malo po Beogradu a po periferiji još i manje haha

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here