VUK JEREMIĆ U OGROMNOM STRAHU: Đilas mi namešta seks-aferu! Spremne fotke sa “seksi diplomatskih” bahanalija u Americi! Ima tu i sado-mazo!

Podelite:

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić je u strahu pošto su mu prijatelji iz bezbednosne službe jedne zemlje u regionu javili da mu se sprema velika seks-afera!

Prema toj dojavi, poznati crnogorski portal objaviće narednih dana kompromitujuće fotografije Vuka Jeremića snimljene na raskalašnim žurkama u SAD dok je Jeremić bio ministar spolinih poslova. Jeremić je, da sve bude gore, ubeđen da iza svega stoji lider SZS, Dragan Đilas, koji na taj način hoće da ga eliminiše iz političkog života.

Obavešteni izvori iz samog vrha NS kažu da je Jeremić preplašen da će, posle transkripta njegovih skandaloznih telefonskih razgovora sa Milanom Roćenom, biti objavljene i fotografije na kojima se nalazi u neprikladnim pozama sa prostitutkama u SAD, piše list Informer.

– Vuk je u ogromnom strahu jer je dobio informacije da će se na crnogorskim portalima uskoro pojaviti i fotografije sa seks-žurki u Americi na kojima je bio poprilično ,,slobodan”. Navodno, na jednoj od tih slika Jeremić je čak snimljen i kako učestvuje u perverznim sado-mazo igricama koristeći bičeve… – prenosi sagovornik. Prema njegovim rečima, Jeremić je ubeđen da iza ove prljave igre stoji Dragan Dilas!

– Vuk čvrsto veruje da mu sve pakuje Mlađa Đordević, kum Dragana Đilasa i čovek sa jakim vezama u Crnoj Gori. Đilasova ideja navodno je da eliminiše Jeremića iz srpske politike i preuzme potpunu kontrolu nad opozicijom – objašnjava izvor.

Ni Jeremić ni njegovi saradnici nisu dali nikakav komentar, a na pitanje novinara nije odgovarao ni Đilas. Poslanik SNS Aleksanda Marković kaže da je lider SZS odavno poznat po tome što se nemilosrdno obračunava sa svakim ko mu se zameri.

– Đilas je spreman na sve i to Jeremić ponajbolje zna. Ovde je reč o sukobu oko prevlasti Savezu za Srbiju. Kako se izbori budu približavali, tako će biti sve više “prljavog veša”. Ne treba biti naivan, pa misliti da su članovi te koalicije u prijateljskim odnosima. Javna je tajna da se medusobno ne podnose i da ne mogu očima da se vide. Uostalom, ne bi svojevremeno svi oni napuštali DS da su mogli da funkcionišu zajedno. A što se tiče Jeremića, on je poznat po raskalašnom I luksuznom životu, pa ne bi iznenadilo da postoje slike I snimci koji bi ga dodatno kompromitovali – podvlači Marković.

Podelite:

1 komentar

  1. Uf jaka fora Jeremić jebe američke fuksare hahahahaha…..
    Pa svi četnici i patriote ima da glasaju za Jeremića kad čuju da je prcao američke drombulje haha.
    Ni jedan neće glasati Đilasa sem okoreli proletera a takvih je vrlo malo po Beogradu a po periferiji još i manje haha

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here