Вука оставили најближи сарадници

Поделите:

Девет функционера СПО поднело оставке, траже од Драшковића да се изјасни да ли је у власти
Девет високих функционера Српског покрета обнове (СПО) поднело је данас оставке на своје функције и затражило од лидера СПО Вука Драшковића да се изјасни да ли је та странка власт или опозиција и да ли и даље баштини идеје обнове Краљевине Србије и Равногорског покрета.

“Врло смо незадовољни Вашим иступима у јавности и порукама које сте слали путем Твитера, којим сте озбиљно нарушили однос са нашим стратешким коалиционим партнером. Мишљења смо да није морално седети у власти, а на сваком кораку имати замерке и критике на рачун Владе Србије и њених функционера. Такође, веома смо разочарани Вашом жељом и потребом да будете вечити председник СПО-а, иако сте и сами свесни да су реформе и увођење у страначки рад нових и младих људи неопходне за оживљавање наше странке”, наводи се у саопштењу.

Саопштење су потписали и оставке поднели потпредседници СПО Жика Гојковић, Мирко Чикириз и Зоран Миленковић, члан Председништва Владимир Јелић и чланови Извршног одбора СПО Ненад Томашевић, Горан Иванчевић, Слављуб Ивковић, Бобан Толић и Драган Влатковић.

Бета

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here