Забрањена истина о сарајевском атентату

Поделите:

 

“Забрањена истина о сарајевском атентату”, Игор Макаров и др Иван Пајовић. Са нашим гостима смо разговарали о забрањеној истини о сарајевском атентату и почетку И светског рата, о геополитичкој ситуацији пре почетка И светског рата и могућим верзијама убиства аустроугарског престолонаследника Франца Фердинанда, о формирању Младе Босне и о Гаврилу Принципу и о његовим идеолошким уверењима, о томе каква је веза између Црне руке и Младе Босне и које организације стоје у сенци организације атентата, ко је рашчистио пут и ставио недовољно јако обезбеђење на улице, зашто убиство Франца Фердинанда није био добар чин за Србију, да ли се може доказати да су организатори атентата повезани са Ротшилдом и зашто је у интересу владара из сенке било да започне И светски рат, да ли је И светски рад био увод у Нови светски поредак, али и о бројним другим интересантним темама.

Поделите:

1 коментар

  1. По руским и по јудејским изворима споменути “србин” Габриел, Гавро, Гаврил, Гаврило Принцип је био еврејских корена, и из сиромашнијих кругова, подложан манипулисању и доказивању. Слово “ГАВРО” означава “мушки”. Презиме “Принцип” сигурно није србско. По признању еврејских аутора њима је успело да на своју јубиларну 1917 униште 4 велике Империје: Османску, Руску, Германску и Хабсбуршку, и да донекле униште кинеску династију (немирима из 1905). Само њихове књиге нико не чита. (‘??)
    Организација сараевског атентата није могла проћи без увезивања дејства бечких евреја (винера) и сараевских евреја (Сараево је центар хасида и евреја протераних из Шпаније и дана данас). То је била класична “ЦРНА” операција под лажном заставом (то вам је и 11/9) и при томе кривицу свалити на невине (овде србски народ, а код 9/11 неки исламисти).
    Хуцпа!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here