Занимљив ритуал: Радуловићеви посланици држе се за руке пре седнице!

Поделите:

Народни посланици Маријан Ристичевић и Војислав Шешељ откривају за „Ало!“ чудан ритуал посланика ДЈБ-а пре уласка у салу Скупштине Србије.

Они, наиме, тврде да Радуловићеви посланици у свом посланичком клубу обавезно стану укруг и ухвате се за руке, па у том положају остану неколико миниута и тек после тога рачунају да су спремни „за акцију“ односно наступ у скупштинској сали.

Одговор Радуловића

Послали смо јуче лидеру ДЈБ-а Саши Радуловићу имејл (једино на тај начин комуницира са медијима) са молбом да прокоментарише наша сазнања, међутим до закључења овог броја нисмо добили одговор, али јесмо на наш јучерашњи текст, у коме кажу: „ГГ ‚Доста је било – Саша Радуловић‘ добија новац из буџета као највећа опозициона политичка организација у Скупштини, са освојених 227.626 гласова (6,02 одсто) на последњим парламентарним изборима 2016. године, од чега у Београду 93.644 (11,2 одсто). Посланичка група ‚Доста је било‘ добија новац из буџета за функционисање своје политичке организације. Министарство финансија, у складу са законом, сваког месеца свакој изборној листи која је учествовала на изборима уплаћује новац за рад њихове политичке организације. ‚Доста је било‘ има јаку територијалну организацију у целој Србији, 115 територијалних одбора, више од 60 канцеларија, и новац који добија из буџета троши на активно политичко деловање на терену. Саша Радуловић је заступник групе грађана и подноси Агенцији за борбу против корупције годишње извештаје о сваком динару који троши група грађана.“

Посланик Маријан Ристичевић каже за „Ало!“ да је то стандардни ритуал посланика ДЈБ-а и открива нам шта би урадио када би се нашао у њиховом посланичком клубу.

– Знам за тај њихов ритуал у посланичком клубу, али сигурно је да бих се када бих ушао тамо код њих држао за новчаник и џепове, не бих се држао са њима за руке. Ко год уђе тамо, по мени, морао би да се чврсто држи за џепове како не би изашао опељешен – искрен је Ристичевић.

Коментаришући ову причу, лидер СРС-а Војислав Шешељ истиче да га ни мало не изненађује понашање Радуловићевих посланика.

– Радуловић и његови посланици су лудачка странка, односно секта, па самим тим имају ритуале. Иначе, Радуловић ме је тужио, па нас чека један занимљив сусрет и разговор – каже Шешељ.

Народна посланица ДЈБ-а Ана Стевановић је уместо одговора нашем листу свој став написала на свом Твитер профилу:

„Из ‚Ало!‘ нам је стигло сумануто питање да ли пред заседање Скупштине имамо ритуал при којем се држимо за руке у кругу. Све чари овдашњег новинарства.“

Ђукановић тужи Мацуру због фашизма

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић одлучио је да тужи посланицу ДЈБ-а Татјану Мацуру јер га је ничим изазвана на Твитеру извређала на, како каже, најстрашнији могући начин.

– Написала је да сам фашиста. Један твитераш писао је о мени и о Сребреници и она је ничим извана написала да сам фашиста. Ја могу заиста све да истрпим и трпио сам све што су ми говорили, али када ти неко каже да си фашиста и лопов, то не могу и за тако нешто ћу свакако тужити – каже Ђукановић и наставља:

– Вређати било ког припадника српског народа говорећи да је фашиста је страшно, тим пре што је мени доста фамилије по оцу страдало од усташа, који су били фашистички савезници. Преко тога нећу прећи. Очигледно је да она нема никаквих моралних скрупула, као и да има неке своје проблеме, фрустрирана је чим људима лепи такве етикете, то најчешће раде полуписмени људи – каже Ђукановић.

Ало.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here