Зашто је либералним лицемерима важнији један буркини у Ници од каменовања жена на Блиском стоку

Поделите:

Пре неколико месеци, тачније крајем фебруара ове године, ИСИС-ови кољачи су каменовали две тинејџерке у градићу по имену Дер Езур на Истоку Сирије.
По Шеријатском Закону жене и девојчице које су ухваћене у недозвољеним сексуалним активностима бивају осуђене на каменовање до смрти.

Седамнестогодишња Хасна и шеснаестогодишња Медиа су ухваћене у недозвољеним сексуалнум радњама са два мушкарца, па су сходно томе, каменоване на главном градском тргу Дер Езура у касно преподне у уторак, 23. фебруара ове године.
Мушкарци који су ухваћени са њима су истог дана ишибани и пуштени на слободу.

Само те недеље ИСИС-ови „борци“ у Сирији су до смрти каменовали четри жене због истог дела.

Стотине људи је присуствовало том каменовању на главном тргу Дер Езура, а како је то обичај, када су девојчице убијене маса је узвикивала „Алах је велики“

Не знам, можда сам преспавао, ал тог фебруара, нисам видео ни један пост посвећен томе на нашим друштвеним мрежама, ни либерала, ни левичара, ни феминисткиња било ког таласа.
Заправо, лажем, видео сам, Александар Ламброс увек пише о тим стварима, али кад он то напише онда га ови што сам их прозвао оптуже да шири мржњу према муслиманима.
Можда би требало да се с каменом у руци прикључи маси на главном тргу Дер Езура, да покаже како уважава туђе религијске право и обичаје и тако докаже да је прави борац за људска права.

Елем, како је Исламска држава свесна да се рат не добија само одсецањем глава неверника, тако се у ери Глобализације води и медијски рат, управо средствима као што су друштвене мреже.
Свим оним средствима које они забрањују, јер хакере, блогере и твитераше вешају (мада признајем да и сам понекад посмислим како је то уопште није лоша идеја).

У том рату ИСИС користи управо највеће вредности наше цивилизације као своје оружје.
Жена у буркинију на плажи у Ници је идеално пропагандно оружје ИСИС-а. Ето, проговориће ИСИС кроз профиле многих европских идиота који не разумеју да слобода једног друштва не значи анархију, „Ето, је л то та демократија и слобода?“ жена не сме ни да се замандали у име Алаха на плажи . .
. . на плажи града којим је пре нешто више од месец дана такође у име Алаха човек провозао камион по шеталишту, побивши при том 85-оро мушкараца, жена и деце.
Згазио их камионом.

Можда ти наведени либерали, феминискиње и остали лицемери мисле да нису у рату са ИСИС-ом, али ИСИС јесте у рату са њима, и што је најгоре од свега, одлично их користи за потребе своје пропаганде.
Својим терористичким нападима убија децу, својом пропагандом убија наше друштво.
Друштво које се тако дуго борило за своје слободе.

Друштво које поштује разлике чак и кад неко из масе побије децу у име Алаха, нико не улети у муслиманску четврт да прави покољ из освете, друштво у којем полиција мора да замоли жену у буркинију да поштује закон.
Да замоли, не да је каменује, као што би то урадили они који стоје иза таквих прича.

Пропис који је у нужди у осетљивом тренутку изгласан у мултинационалној средини баш из разлога да се сукоби и нетрпељивост не би даље распиривала.
А ви сте тако лако насели на пропаганду ИСИС-а

Не разумете, да ако се на крају догоди да они превладају, зато што сте ви побркали слободу и анархију, заборавите на законе у којем не постоји каменовање, заборавите на плаже, бикиније, слободно ходање градом, о избору религије и осталог да и не говорим.

Борба за слободу је борба против ИСИС-а, и у Сирији, и у Ници, и овде у Србији.
Борба против ИСИС-а је и борба против њихове пропаганде.
Не будите део њихов пропагандне машинерије, јер ако они победе, неће више бити никог да их заустави кад одлуче да и вас каменују, било да се крстите или клањате, јер се на пример тако слободно сликате у купаћем костиму на плажи за Инстаграм.

Слобода је пре свега обавеза и одговорност, па тек онда привилегија.
Слобода није гарантована, али није ни анархија, борба за слободу непрестано траје.
Слобода је у рату са ИСИС-ом и њиховом пропагандом.
Не будите део пропаганде оних који се боре против слободе, тако што манипулишу слободом које је једно друштво крваво изборило за себе.

На крају, морам да напоменем да имам много пријатеља муслимана и због њих морам да кажем да ово нема везе са Исламом, ово је борба за слободу против људи који каменују девојчице и њихове пропаганде.

 

amitzdulniker

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here