Зашто је Небојша Крстић највећи Вучићев БОТ?!

Поделите:

Маркетиншки стручњак Небојша Крстић, некада саветник Бориса Тадића, сад главни и најартикулисанији „тумач“ свих спорних ситуација које имају било какве везе с председником Србије Александром Вучићем и Српском напредном странком, у њихову корист, наравно, власник је две маркетиншке агенције које имају озбиљне годишње приходе, наводи Еспресо.рс.

Крстић, познатији као Крле, бивши другар и саветник некадашњег председника Тадића, добро брине о својим приватним пословима, чијој реализацији очигледно не шкоди подршка владајућој коалицији.

Тако је Крле одлучио да „игра на сигурно“, лако се прешалтао с Демократске странке на Српску напредну странке, не марећи за дугогодишње пријатељство с Тадићем.

Крстићеве маркетиншке агенције „Nova PR Public Relations“ која постоји пар година, и „Nova Communications“ коју је имао још и у време Тадићеве власти, послују одлично, а њихов приход у последње три године износи невероватних 451.710.000 динара.

Тако су само у 2016. години агенције „Nova PR“ и „Nova Communications“ имале 156.040.000 динара пословних прихода, што значи да је пуно пословних ангажмана одрађено.

У 2015. години ове две фирме су имале прилив од такође реализованих послова 167.326.000 динара, а пошто „Nova PR“ није постојала 2014. само  „Nova Communications“  у 2014. била је добра за 128.344.000 динара.

Када се ове суме саберу, Крстићеве фирме оствариле су пословни приход од три милиона седамсто хиљада евра, односно скоро пола милијарде динара!

Позвали смо господина Небојшу Крстића да нам прокоментарише ове податке које смо нашли у финансијским извештајима две његове агенције у Агенцији за привредне регистре.

Међутим, он нам је рекао да га не чуди што га то питамо, јер је био „критичан према Куриру, потпуно сигуран да ћемо због тога покушати да га казнимо“. Крстић нам је дословце написао: „Само напред. Пробајте да не измишљате и не лажете. У супротном ћу вас тужити“!

Иако нисмо схватили до краја шта је господин Крстић хтео да каже, јер су сви подаци врло транспарентни и јавно доступни у АПР-у, навели смо тачне цифре пословних прихода које су његове две агенције оствариле за последње три године, а онда и за све три године уназад појединачно.

Уследило је питање за господина Крстића да ли су ови подаци тачни. До објављивања овог текста одговоре нисмо добили.

Курир.рс/Еспресо.рс

Поделите:

3 COMMENTS

 1. to je onaj sa sandalama što dođe u jutarnji program RTS i palamudi o jutarnjij štampi o svemu i svačemu….kao u sve se razume,sve zna i sve ga interesuje…..
  samo fale sponzori da ga nagrade za njegov samopregorni marketinški napor…..
  što u prodanom Beogradu nikad nije manjkalo….
  dovoljno je da izađeš na ulicu i razapneš jedra neke vladajuće stranke odmah se nađe gomila poltrona da duvaju u jedro nebi li pokrenuli propagandnu mašineriju sa Bonace privatnog interesa..
  mali srpski Josefi Gebelsići koji ni tren ne čekaju da naplate iz budžeta svaku svoju reč,svako slovce koje izgovore ili napišu jerbo naučeni od svoji nacistički uzora oni dobro znaju da je napad najbolja odbrana pa odmah prete ako se neko usudi slučajno da im imperiju propagandne menadžerije iz mraka kristalne noći stavi pod reflektor javne osude….
  to se zove duboka država,kad iz budžeta javni finansija duboko zavuku ruku u privatne fondove sebi na diku i ponos dok se svaki srpski Desperados ne obogati onoliko koliko odgovara njegovoj sopstvenoj sujeti..
  sandalaši se igraju sitne buržoazije a seljaci glume krupne multinacionalne korporacije..
  još samo da im padne kiša pa mogu i zadrugu da osnuju..
  lepa i naopaka inverzija ali samo za lokalnu marketinšku upotrebu..
  sutra već mora da menjaju kurs ili jedra sa nekim novim propagandnim blitz krigom..
  efektnim i ubitačnim..

 2. Како бре неким људима иде од руке? Крле рецимо ничим не оставља утисак интелигентног, образованог или обавештеног човека, знамо и да није музикалан .. ал ето – уме да пронађе сису, џаба онима што умеју све друго!!

 3. uf teško u Beogradu pronaći sisu……
  čim iz Bruxelessa pošalju tranšu predpristupne pomoći odmah nikne iz trotoara sisurina velika kao Cepelinov luft balon…..
  samo rasklapiš marketinšku agenciju blizu bradavice a lova sipa kao novogodišnji konfeti…..
  znaju oni dobro na koji trotoar njušku da naslone pre nego oni iz Bruxeless-a i otvore semafor na zeleno….
  stara je to kvrga,vidiš kako je osedeo kao miš starać od Beogradske kanalizacije..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here