Зашто Оливерова супруга “данас размишља другачије”?

Поделите:

Супруга Оливера Ивановића говорила је за Прву телевизију о истрази коју води, контактима са Александром Вучићем и послу у кабинету Ане Брнабић.
Она је у данима после атентата на њеног супруга навела да “они који су то учинили неће мирно да спавају”, али да се “зна ко је то учинио”.

“У том тренутку сам размишљала на можда мало другачији начин него што сада размишљам… Порука се односила на било кога ко је то урадио, свакако да они који су криви и који су то учинили неће мирно спавати, сигурна сам да и данас размишљају о томе и да не спавају мирно после свега”, навела је Ивановићева.

Упитана зашто сада другачије размишља него у првом моменту, рекла је да се “много тога променило”.

“После тога сам радила на прикупљању информација, радим неку своју сопствену истрагу. Разговарам са све три стране и са Србима и Албанцима и странцима. Трудим се да склопим слику о томе шта би могао да буде разлог оваквог гнусног злочина. Не бих да коментаришем информације и детаље до којих сам дошла, да не реметим истрагу која траје, али видећемо како ће се завршити и да ли ће моја истрага можда бити успешнија од оних које се званично воде”, додаје Ивановићева.

На питање зашто води своју истрагу и да ли можда сумња у званичне, каже да не жели да сумња и да жели да верује да су се сви максимално ангажовали да реше случај.

Такође, говорила је и о тврдњама да камере које су постављене на кући испред које је убијен њен супруг нису радиле.

Она је у разговору са Филипом Чукановићем навела да не верује да камере на кући испред које је њен супруг убијен нису радиле. Опширније у посебној вести.

Говорила је и о састанку са председником Србије и СНС Александром Вучићем.

“Добила сам информације о истрази нашег тужилаштва које су мени биле важне. Не бих да износим било коју од информација, не желим да мене неко оптужи за нешто… Неке информације се поклапају са мојим, неке не… Склапам коцкице у свом мозаику”, навела је.

Оливер Ивановић је у периоду пред убиство говорио да се Срби на северу Kосмета више плаше Срба него Албанаца.

“Оливер се борио против криминала… На његовом налогу на Твитеру можете да прочитате за шта се залагао. Ми смо осећали тензију од 2014. године, од његовог хапшења до тренутка када се десило оно што се десило”, додала је.

Милена Ивановић је говорила и о контактима њеног супруга са Вучићем.

“Kонтактирали су док је Оливер био у притвору, преко мене, долазила сам често овамо и разговарала са Вучићем о свим проблемима… Они су наставили комуникацију, пар пута су се видели, наставили су комуникацију и телефоном, чули су се неколико пута…”, навела је.

После убиства њеног супруга, са њиховим сином се преселила у Београд, а потом је добила посао у кабинету премијерке Србије Ане Брнабић.

“Радим културу у кабинету премијерке, нисам одбила ту понуду, прихватила сам посао јер сматрам да живот иде даље, морам да учиним нешто за себе и своје дете. Злуради коментари долазе од оних који нису питали ни мене ни Богдана како смо, нити су учинили било шта да помогну. Осећам се безбедније у граду који није мој, него у граду у ком сам рођена, али је ситуација таква… Донела сам одлуку због свог детета и њему ће живот бити мирнији овде. После свега, то заслужује”, закључила је Ивановићева.

Б92

Поделите:

3 Коментари

 1. 1. Milena nije “supruga”, jer je Oliver do smrti imao samo jednu suprugu, majku svoja tri sina i jedne kćeri. Od nje se nikada nije razveo.
  2. Milena NIJE udovica, jer mu nije bila zakonita žena, već majka njegovog deteta.
  3. Samim tim, NIKADA nije mogla imati Oliverovo prezime.
  Milena NIJE IVANOVIĆ, niti Ivanovićeva.
  POSLE atentata na Olivera, dati samoj sebi prezime ubijenog uglednog, poštovanog čoveka i političara je skroz degutantno.
  Zašto se tako predstavlja?
  To je LAŽ.
  Za početak, dovoljno da joj se zbog lažnog prezimena ne veruje.
  Čak i ako je novinar oslovi tako, ona je dužna da ga ispravi.
  O ostalom… Neki drugi put…
  Ili… Hajde da pričamo bajke?!

 2. Milena je bila nevencana Oliverova supruga i to svi sa KiM znaju. Bila je uz njega dok je bio u zatvoru, nikad nije krio da sa njom zivi i da imaju sina, tako da price o svaleraciji padaju u vodu. Nisu se vencali, verovatno zbog znatne razlike u godinama, jer po slobodnoj proceni, on je od nje bio stariji bar 30 godina.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here