Зашто се Шапић, Ђилас и Јеремић међусобом не воле?! (видео)

Поделите:

Шта се крије иза кулиса београдске опозиције?!

Њих тројица су данас међусобна подршка и чине опозицију која „гарантује“ да ће урадити велике ствари, Драган Ђилас, Вук Јеремић и Александар Шапић, који иду са две листе на београдске изборе, једино што могу да гарантују је да ће се после избора поново посвађати.

Иако су некада били страначке колеге, њихови путеви су се давно разишли и то не без сукоба и међусобног свађања.

Главни сукоб између Драгана Ђиласа и Вука Јеремића настао је 2010. године, када су били ривали на страначким изборима за потпредседника Демократске странке.

За функцију потпредседника ДС бирано је пет, од пријављених шест кандидата. На крају је Вук Јеремић испао из трке што је био почетак краја између Ђиласа и Јеремића.

Sahrana oca Ivice Dačića

Када је уследило искључење Вука Јеремића из ДС, то је била кап која је прелила чашу и Јеремић је, гостујући у „Утиску недеље“ изјавио да је Ђилас осветољубив и људи се плаше да му се замере јер ће им се осветити.

Сви бламови Аце Шапића

Та емисија је ушла у легенду, јер је управо ту, Аца Шапић хтео да одбрани свог политичког ментора Драгана Ђиласа и тако показао елементарно непознавање српског језика, мешајући падеже, али је гледаоце задивио када је, мртав хладан, рекао да је Јеремића подржала афричка држава Намбија.

Шапић, иначе доктор наука, је помешао државе Намибију и Замбију, обе на југу Африке, и створио нову суверену земљу са хибридним именом.

Aleksandar Šapić

Шапић је затим назвао Вука Јеремића председником УН (Јеремић је председник Генералне скупштине УН), па се потом поштено избламирао причајући да су земље које су подржале Јеремића небитне, мислећи на Русију и Кину!

Аца Шапић је затим, говорећи о томе да ДС мисли на „живаљ у Републици Српској“, у једном тренутку рекао: Републики Српски. Нешто касније, кад је упитан о његовом докторату и магистратури, открио да је „магастрирао“ пре 2009.године.

Након ове емисије, која је нанела штету угледу ДС, почиње нови сукоб између Ђиласа и његовог пулена Шапића, када му је Ђилас наредио да обрије бркове јер изгледа смешно.

Иако је Шапић на Твитеру покушао да оправда то што је морао да их обрије, рекавши да је само хтео да насмеје своје пратиоце, ово је била иницијална каписла да се Шапић одвоји од Ђиласа, а затим и да напусти ДС, па је чињеница да сад представљају сложну опозицију очигледно представа која ће трајати док се не спусти изборна завеса, а онда ће слога нестати за трен, баш као и Шапићеви бркови.

alo.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here