Заветници успели у намери да спрече долазак Јахјаге у Београд!

Поделите:

Поводом вести да је бившој председници тзв. Косова, Атифете Јахјаги забрањен долазак у Београд, проглашавамо победу оног већинског дела Србије, који је данима уназад подржавао активности Српског сабора Заветници у правцу спречавања да се овакво понижење догоди.

У оквиру фестивала “Мирдита, добар дан” који пропагира непостојећу културу лажне државе Косово планирано је да у Центру за културну деконтаминацију Атифете Јахјага присуствује промоцији књиге о наводном масовном силовању Албанки од стране припадника војске СРЈ на Косову и Метохији.  Такви планови и покушају да се још једном Србија и српски народ понизе и то овога пута из центра Београда – су пропали!

Подсећамо да су наши чланови и представници руководства прекинули само отварање фестивала “Мидрита, добар дан”, који финансирају Амбасада Америке, тзв. Министарство Косова за спорту и омладину, али и бројне западне фондације. Њихов циљ је отимање српског културног наслеђа на Косову и Метохији и афирмација квази косовске државности.

Ове године уложен је огроман новац да се фестивала одржи на већем нивоу довођем бивше председнице тзв. Косова, али било је узалуд. Овај покушај пропаганде уперен против Срба и Србије је пропао, а достојанство свих грађана је сачувано.

Подсећамо да су Заветници успешно спречили и покушај срамног перформанса о Сребреници “7000”, који је такође био организован и финансиран из истих кругова, чији је једини циљ наметање непостојеће колективне кривице српском народу.

Ово је још једна победа над прозападним НВО сектором и покушајима великоалбанске пропаганде у Србији.

Заветници

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here