Зеленовић се уплашио Мише Вацића и иде у БОЈКОТ?!

Поделите:

Kаква је ово политичка громада! Ма, чудо једно! Плаши се избора и у месним заједницама…

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић неће на изборе ни у месне заједнице на којима живе његови најближи сарадници, попут његовог заменика Продана Панића!?! Сутра, неће их бити на гласању за Савет месне заједнице у Накучанима! Не зато што их не интересују ти избори, него што нико за њих не би ни гласао!!! Скоро исто као што је био случај недавно у Мајуру, раније у Дреновцу…Чиста нула чланова за Савет месних заједница!

Мештани Накучана кажу, да Зеленовић и коалициона братија нису могли за изборе ни листу да саставе!? Нису могли да нађу 7 људи који би пристали да иду на њихову листу!!! А, камо ли, да би неко у овом селу гласао за њих…

Ето, толико су Зеленовић и остала Душанова братија популарни на територији града Шапца. Упућенији кажу, “ за толико година власти, нису могли ни једну наајобичнију продавницу да отворе за мештане Наакучана”, па уопште није ни чудо што нису смели ни да се појаве у овом месту, а камо ли да икога питају да га ставе на њихову листу!?

Сада овим местом збијају шале на рачун градоначелника Зеленовића, његових “пајтоса Чоњаге, Жоје и осталих””, да за њих не би гласала ни Проданова породица?!

Штаа се то дешаваа у Шапцу? Јел се то Зеленовић дефинитивно предао, или не жели да опет доживи тотални фијаско као што је било недавно у Мајуру, или нешто раније у Дреновцу? У Дреновцу и Мајуру потучени су до ногу, па су освојили “фантастичних нула места” у Савету месних заједница! Додуше, градоначелник Зеленовић се у оба случаја “сакрио” иза својих и Душанових “сатрапа коалиционих”, Жоје Вулетића и Совранија Чоњагића званог “ политичка превара”!?

Зар вас ово не подсећа на оно, “ блам ме да играм утакмицу за коју знам да ћу примити не 5, него 10 комада”?!? И сигурно би било тако.

Овако листа СНС је остала без такмаца на овој месној заједници.. Дежурне “деде нарикаче” ових дана су ( ваљда по налогу Петровића и Зеленовића?!) имали “пуна уста посла да псују капетана у потоку”, упорно покушавајући да своје менторе и мецене сакрију од онога што се не може сакрити: тоталне политичке пропасти. Веома брзо су пронашли нови алиби сигурне пропасти: “неке бесплатне” новине. Па шта? Свако у демкратској земљи има право да дели нешто бесплатно. Да пише и објављује, уставом је загарантовано право! И уместо да се баве оним што је написано, ако већ немају паметнија посла, “излизане шабачке, из брлога извађене мумије ”, мумлају о нечему што их се уопште не тиче: Да ли су могле и на који начин да се појаве овакве новине у јавности?!

Није им лако. Имају тежаак задатаак. Да “дигну оно што се не може дићи”, да “ губитнике учине победником” онога који је до те мере политички поражен и унижен – да се потпуно погубио!

Kако да и од кога сакрију истину коју сви у Шапцу знају; да је политика Небојше Зеленовића потпуно анахрона, извитоперена и уперена само према носиоцима власти у Београду! Јер је финансира највећи српски политички профитер, док му је идеја водиља искључиво мржња према једном човеку: Александру Вучићу! На том путу, Зеленовић, Бастаћ, Обрадовић, па И Вук јеремић су само теретни вагони у његговој композицији, које ће откачити, чим затреба. На првој кривини…

 

Ембарго

Вацић је синоћ у Шапцу, где је формиран Општински одбор Српске деснице, поручио да ће протерати градоначелника Зеленовића и тако “ослободити Шабац од криминалне власти”, која је, каже, 20 година наводно пљачкала грађане и уништила фабрике попут “Зорке”, али и српска села.

– Срушили смо аустроугарске снаге, е па овде у Шапцу су се сконцентрисале снаге да им задамо последњи ударац, да их гурнемо низ Цер доле у српску Дрину да их подавимо, е тако ћемо и са Зеленовићем и његовим криминалцима”, рекао је Вацић у свом говору и поновио на сличан начин речи из Бујановца “Зеленовићу, пакуј се! Дош’о сам да те протерам са Шапчанима у затвор у Сремску Митровицу”.- поручио је Вацић.

 -Ма, направићемо затвор у Шапцу да га гледамо (прим.аут. Зеленовића) и да га пљунемо за дан сваки који су провели, пљачкајући нас”.- рекао је Вацић.

Миша Вацић подсетио је на недавна дешавања приликом оснивања одбора Српске Деснице у Бујановцу, када су поједине антисрпске, опозиционе странке и медији, његов говор назвали говором мржње. „Оно што сам рекао у Бујановцу, поновићу и овде – домаћи криминалци који се налазе на челним градским функцијама и већ 20 година пљачкају и отимају народну и државну имовину могу да почну да се селе одавде. Код вас у Шапцу то се односи на актуелног градоначелника Небојшу Зеленовића: “Њега је Вацић јавно прозвао да је у последње две деценије покрао и уништио многе фирме ради личног богаћења и својим нелегалним активностима, са својом жутом дружином упропастио многе раднике и њихове породице. „Зеленовићу поручујем да пакује ствари за затвор јер ми морамо стати корупцији на крај једном за увек!“

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here