Златко Пејаковић напао Оливера Драгојевића: По чему је он легенда? Он не ради за публику!

Поделите:

Осјечки певач ипак је рекао како “Оливер воли то што нико не воли” те поносно подвукао како је “ово рекао само да се види што је то кад неко дирне у нечију славу”

Златко Пејаковић критиковао је Оливера Драгојевића, гостујући на Новој ТВ, а хрватски медији коментаришу да критика није могла да стигне у горем тренутку јер се певач бори са тешком болешћу. Темпераментни Славонац који је дане највеће славе имао 90-их захваљујући великим хитовима попут “Черги” и осталих песама које је масовна публика обожавала, овако је окарактерисао музички рад Драгојевића, једног од најомиљенијих југословенских и сплитских певача свих времена којем је недавно дијагностикован рак.

“По чему је он легенда? Он не може бити легенда! Легенде су људи који су имали јако, јако пуно људи иза себе, јако пуно људи одгојили. ОK, нас двојица смо одгојили четири генерације, али на супротним странама. Ја не волим то што он ради. Јер он не ради за публику!, рекао је Пејаковић.

“Сплићани су пре две недеље у десет минута разграбили карте за концерт у сплитском ХНK-у, где је Драгојевић певао с колегама на хуманитарном концерту. Kолико је пута напунио загребачки Лисински, с овацијама га је испратила препуна пулска Арена, зар се то догађа певачу који ‘не ради за публику’?! Па која то онда публика долази на његове концерте, свемирска?”, пита се Слободна Далмација у тексту у којем брани Дргаојевића.

А што је најзанимљивије од свега, Оливер никад није волео да га називају легендом, то му је баш било безвезе. Оспорити Оливеру публику је једако сулудо као устврдити да Пејаковић није 80-их “растурао” Сплитским фестивалом, бацајући госпође у транс, међу које би у мачо маниру прошетао недвосмислене бисере хрватске забавне музике, пдсећа Далмација.

Осјечки певач ипак је рекао како “Оливер воли то што нико не воли” те поносно подвукао како је “ово рекао само да се види што је то кад неко дирне у нечију славу”.

Драгојевић се није узбудио око ове Пејаковићеве опаске, упитан “јесте ли велики пријатељ са Златком Пејаковићем?”, пред камерама Нове ТВ одговорио је:

“Добри смо, али нисмо јако велики пријатељи. Знамо се још од давних дана”

Упитан воли ли његову музику, Оливер је мирним тоном одговорио: “То је нешто друго, ја не волим то…”

 

Недељник

Поделите:

1 коментар

  1. Hm,hmm…sve mi se cini,da je Oliver Dragojevic,sustigao mnoge slave,bez potrebe,za velikim…promo nastupima. Ima,slavu i secacemo ga se, nije on ” parce pite bacene kroz prozor,vlaka za njemecku”.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here