ЖРТВА ОТАЦ ДВОЈЕ ДЕЦЕ Начелник клинике Дарко Голић силовао пацијента у анестезији, сестре га затекле на делу?!

Поделите:

Страва и ужас у Бањалуци!

Цели случај пријавиле су медицинске сестре које су затекле Голића како сексуално узнемирава несрећног мушкарца (36).

„Одмах смо случај пријавили полицији и затражили да се детаљно испита јер нам је циљ да сви наши пацијенти буду заштићени“, изјавио је за „Ало!“ др Владан Ђајић

Страва и ужас у Бањалуци! Доктор Дарко Голић, начелник Kлинике за анестезију и интензивно лечење Ургентно-клиничког центра Републике Српске, ухапшен је због сумње да је блудничио над немоћним лицем на свом радном месту! На мети осумњиченог нашао се пацијент (36), отац двоје деце, који је лежао на клиници.

Монструозни инцидент догодио се јуче у просторијама Kлиничком центру, када је начелник Дарко Голић отишао до пацијента. Цео случај пријавиле су медицинске сестре које су затекле Голића како сексуално узнемирава несрећног мушкарца.

Директор УKЦ-а РС др Владо Ђајић потврдио је за „Ало!“, Голићево хапшење, додавши да су они случај пријавили полицији.

– Пословодство УKЦ-а РС сазнало је од радника дежурне службе да се др Голић неетички понашао према пацијенту. Одмах смо случај пријавили полицији и затражили да се случај испита, пошто нам је циљ да сви наши пацијенти буду заштићени – изјавио је за „Ало!“ др Ђајић.

Ђајић је додао да је пацијент светиња и моментално покренуо дисциплинске мере према осумњиченом Голићу и суспендовао га с посла. Директор полиције Републике Српске Дарко Ћулум потврдио је за „Ало!“ да су у току истражне радње и да за сада не може да саопшти више информација.
Он је додао да ће према ухапшеном раднику бити предузете све законом предвиђене мере.

Најпре се појавила информација да је жртва малолетни дечак, међутим, убрзо је утврђено да је реч о мушкарцу старом 36 година који је лежао као пацијент на клиници. Поједини медији истичу да се доктор терети за покушај насилне обљубе над пацијентом, а засад нису познати детаљи немилог догађаја.

Покренута истрага

Утврђују се околности овог бизарног случаја у Републици Српској. У координацији с Окружним јавним тужилаштвом Бањалука предузима се низ оперативних и истражних радњи у циљу расветљавања свих околности кривичног дела – наводе из бањалучке полиције.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here