Зукорлић: Није добро да Ана буде премијер!

Поделите:

Муамер Зукорлић саветовао Вучића да не постави Ану Брнабић за премијера.
Муамер Зукорлић, лидер БЏ-а и посланик у Скупштини Србије, тврди за „Ало!“ да нема свог фаворита када су у питању кандидати за будућег премијера, али и открива да је током консултација председнику Србије Александру Вучићу рекао да не би било добро да се на месту премијера нађе министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић.

– Јесам упозорио председника Вучића да није добро да се на место премијера именује особа која би због своје сексуалне оријентације иритирала духовна и етичка уверења апсолутне већине грађана – истакао је Зукорлић, који тврди да у трци за председника Владе не навија ни за кога.

– Немам свог фаворита, али су за мене пресудни стручни, морални и организациони квалитети будућег премијера – навео је лидер БЏ-а.

Упитан да ли то значи да у Скупштини Србије неће дати свој глас министарки Брнабић уколико управо она буде Вучићев кандидат, Зукорлић тврди да ту одлуку још није донео.

– О томе ћу одлучити након што предлог буде представљен – наводи народни посланик и додаје да сматра да његов став није дискриминаторски.

– Моји ставови су базирани на духовним и етичким уверењима и лишени су било какве увреде – уверен је Зукорлић. Коментаришући став председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, који је истакао да будући премијер мора да има децу, Зукорлић наводи да је то логично.

– Не можете најављивати борбу против беле куге, а промовисати антипородична опредељења – закључио је лидер БДЗ-а.

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here