ДОК САМ ЈА ЖИВ, НЕЋЕТЕ УБИЈАТИ СРБЕ! ЈЕДИНИ СРПСКИ пријатељ на западу спречио НАТО да још 1992. бомбардује нашу земљу!

Поделите:

Гости емисије Ћирилица на ТВ Хаппy, водитеља Миломира Марића, подсетили су током разговора на агресију НАТО пакта на СРЈ и притом открили мало познате детаље о плановима Запада за Србе.

Новинар и дописник агенције Бета из Брисела Драган Благојевић је истакао да је агресија 1999. била неопоходна НАТО-у како би се истакла њихова улога у свету која је већ била излишна.

“Не заборавите да је Америка била убедљиво најјача земља на свету, а да Кина и Русија нису могле ни да им приђу. Они су нас бомбардовали на 50. годишњицу НАТО-а и на тај начин покушали да направе кохезију у својим редовима”, прича Благојевић и додаје:

“САД су натерале све европске савезнике у рат, али многи то нису учинили својевољно, а нарочито Француска”.

Марић је на ову констатацију истакао улогу француског председника Ширака који је, наводно, спасао београдске мостове и желео да буде консултован око циљева које ће НАТО гађати.

“Имали смо и пре њега, француског председника који је спречио бомбардовање Србије, а то је Франсоа Митеран. Он је рекао: ‘Док сам ја жив, нећете убијати Србе’! И док се он нешто питао, НАТО се није усудио да удари на нас. Још 1992. године, требало је да буде бомбардовање Београда”, испричао је Марић.

Франсоа Митеран преминуо је 8. јануара 1996.

(Курир.рс/Ало/ТВ Хаппy)

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here