Хрватски геноцид над Србима, Јеврејима и Ромима (ВИДЕО)

Поделите:

Дубоко свестан истине, али и дубоко потресен трагедијом свога народа, Владика Николај Велимировић оставио је Србима духовни тестамент у којем записана за сва времена и сву вечност, стоји записана ова порука:

Нећемо ми правити злочиначке и кукавичке освете над ничијом нејачи, ми нећемо, као они, под фирмом Христа и хришћанства да прљамо наше чисте и невине руке у крви њихове деце, девојака, жена и стараца. Ми нећемо да се служимо средствима њиховим, јер бисмо били као и они.

 

Ми ћемо им се осветити, али овако:
Подигнућемо један храм широк у ширину и висок до неба, озидаћемо га тамо, далеко од Дрине,тамо где су највише злодела чинили, оградићемо га огромним зидом, па ћемо онда са све четири стране великим словима, ћирилицом, исписати овако:
“Овај храм подижу Срби у спомен најновијих српских мученика, нејаке деце, невиних девица, незаштићених мајки и сестара и оронулих стараца, које на нечувен начин, у мукама, уморише католици Хрвати, само зато што беху Срби и православни” .
Тај храм, како га ја замишљам, биће највећа освета Хрватима, јер ће њих и њихове наследнике вечито опомињати и гристи им савест за нечувене злочине које починише над незаштићеним робљем српским. “

Ово ремек дело, филм “Иродови Синови”, па још и на енглеском, по мом мишљењу може да буде један од каменова које морамо да уградимо у темеље тог нашег Храма о којем нам је зборио наш Светац. Ово је најбољи тренутак да организујемо дистрибуцију овог филма на енглеском по целом свету, то се као што знамо преко друштвених мрежа може прослеђивањем постићи веома ефикасно.Било би фантастично ако бисмо то остварили пре 24.марта. Молим Вас да кренемо ОДМАХ! А кажите свим пријатељима којима шаљете, да одмах реагују и проследе даље. Братски поздрав!

” И зато је Владика Николај, када је одмах после Другог Светског рата, питан шта Срби треба да чине, одговорио три ствари:
Прво, да се Срби не свете, јер ко се освети тај се не посвети,
Друго, да се поносе својим мученицима, то значи да их прослављамо
И треће, да целом свету објављујемо шта се с њима десило, да се то никоме не би поновило.”

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here