Hrvatski genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima (VIDEO)

Podelite:

Duboko svestan istine, ali i duboko potresen tragedijom svoga naroda, Vladika Nikolaj Velimirović ostavio je Srbima duhovni testament u kojem zapisana za sva vremena i svu večnost, stoji zapisana ova poruka:

Nećemo mi praviti zločinačke i kukavičke osvete nad ničijom nejači, mi nećemo, kao oni, pod firmom Hrista i hrišćanstva da prljamo naše čiste i nevine ruke u krvi njihove dece, devojaka, žena i staraca. Mi nećemo da se služimo sredstvima njihovim, jer bismo bili kao i oni.

 

Mi ćemo im se osvetiti, ali ovako:
Podignućemo jedan hram širok u širinu i visok do neba, ozidaćemo ga tamo, daleko od Drine,tamo gde su najviše zlodela činili, ogradićemo ga ogromnim zidom, pa ćemo onda sa sve četiri strane velikim slovima, ćirilicom, ispisati ovako:
“Ovaj hram podižu Srbi u spomen najnovijih srpskih mučenika, nejake dece, nevinih devica, nezaštićenih majki i sestara i oronulih staraca, koje na nečuven način, u mukama, umoriše katolici Hrvati, samo zato što behu Srbi i pravoslavni” .
Taj hram, kako ga ja zamišljam, biće najveća osveta Hrvatima, jer će njih i njihove naslednike večito opominjati i gristi im savest za nečuvene zločine koje počiniše nad nezaštićenim robljem srpskim. “

Ovo remek delo, film “Irodovi Sinovi”, pa još i na engleskom, po mom mišljenju može da bude jedan od kamenova koje moramo da ugradimo u temelje tog našeg Hrama o kojem nam je zborio naš Svetac. Ovo je najbolji trenutak da organizujemo distribuciju ovog filma na engleskom po celom svetu, to se kao što znamo preko društvenih mreža može prosleđivanjem postići veoma efikasno.Bilo bi fantastično ako bismo to ostvarili pre 24.marta. Molim Vas da krenemo ODMAH! A kažite svim prijateljima kojima šaljete, da odmah reaguju i proslede dalje. Bratski pozdrav!

” I zato je Vladika Nikolaj, kada je odmah posle Drugog Svetskog rata, pitan šta Srbi treba da čine, odgovorio tri stvari:
Prvo, da se Srbi ne svete, jer ko se osveti taj se ne posveti,
Drugo, da se ponose svojim mučenicima, to znači da ih proslavljamo
I treće, da celom svetu objavljujemo šta se s njima desilo, da se to nikome ne bi ponovilo.”

 

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here